*Nettavisen* Nyheter.

Disse juvelene ble stjålet fra kongen

KONGELIG GULL: Politiet har frigitt disse bildene, som viser hvilke juveler som ble frastjålet fra den ghanesiske kongen i forrige uke. Foto: FOTO: POLITIET

Ferske bilder fra politiet viser hvilke juveler den ghanesiske kongen ble frastjålet i Oslo.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

SENTRUM: Politiet har fremdeles ikke sporet opp tyvgodset, etter at kong Otumfuo Osei Tutu II ble frastjålet sine juveler i Oslo forrige onsdag. For å finne gjenstandene, offentliggjør politiet nå bilder av juvelene som er stjålet.– Hvis noen har eller får informasjon om gullgjenstandene som er avbildet, bes de om å ta kontakt med politiet på tlf. 22 66 96 00, melder Oslo-politiet i en pressemelding.

Stjålet i hotellresepsjon

Tyveriet skjedde fra resepsjonen på Radisson Blu Plaza Hotell klokken 12.46 onsdag 10. oktober, angivelig i forbindelse med innsjekkingen til hotellet.

Kong Otumfuo Osei Tutu II er konge av kongedømmet Asante i Ghana. Han var på besøk i Norge i forbindelse med en kongress arrangert av The Norwegian-African Business Association.

Les også: Ghana og Norge med vennskapskonsert

Mann og kvinne mistenkt

Saken etterforskes ved Oslo-politiets avdeling for organisert kriminalitet. Politiet har i etterkant av tyveriet gått ut med bilder av de mistenkte, en mann og en kvinne.

– Etterforskningen så langt har vist at det er en sammenheng mellom denne mannen og kvinnen (bildet), og derfor etterlyser vi disse to, sier politiinspektør Hege Naustdal, Seksjon for Organisert Kriminalitet til nrk.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.