RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse juvelene ble stjålet fra kongen


KONGELIG GULL: Politiet har frigitt disse bildene, som viser hvilke juveler som ble frastjålet fra den ghanesiske kongen i forrige uke.
KONGELIG GULL: Politiet har frigitt disse bildene, som viser hvilke juveler som ble frastjålet fra den ghanesiske kongen i forrige uke. Foto: FOTO: POLITIET
Ferske bilder fra politiet viser hvilke juveler den ghanesiske kongen ble frastjålet i Oslo.

SENTRUM: Politiet har fremdeles ikke sporet opp tyvgodset, etter at kong Otumfuo Osei Tutu II ble frastjålet sine juveler i Oslo forrige onsdag. For å finne gjenstandene, offentliggjør politiet nå bilder av juvelene som er stjålet.– Hvis noen har eller får informasjon om gullgjenstandene som er avbildet, bes de om å ta kontakt med politiet på tlf. 22 66 96 00, melder Oslo-politiet i en pressemelding.

Stjålet i hotellresepsjon

Tyveriet skjedde fra resepsjonen på Radisson Blu Plaza Hotell klokken 12.46 onsdag 10. oktober, angivelig i forbindelse med innsjekkingen til hotellet.

Kong Otumfuo Osei Tutu II er konge av kongedømmet Asante i Ghana. Han var på besøk i Norge i forbindelse med en kongress arrangert av The Norwegian-African Business Association.

Les også: Ghana og Norge med vennskapskonsert

Mann og kvinne mistenkt

Saken etterforskes ved Oslo-politiets avdeling for organisert kriminalitet. Politiet har i etterkant av tyveriet gått ut med bilder av de mistenkte, en mann og en kvinne.

– Etterforskningen så langt har vist at det er en sammenheng mellom denne mannen og kvinnen (bildet), og derfor etterlyser vi disse to, sier politiinspektør Hege Naustdal, Seksjon for Organisert Kriminalitet til nrk.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere