Gå til sidens hovedinnhold

Disse kan vinne penger til barn og unge i Groruddalen

Her er finalistene som kan vinne midler fra Oslofondet våren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner beløpet det er søkt om. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

GRORUDDALEN: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut inntil 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Slik stemmer du

Mange gode søknader har kommet inn, og juryen har valgt ut følgende tre finalister fra bydelene Alna, Bjerke, Grorud og Stovner.

Nå er det viktig at du stemmer på den kandidaten du mener bør få søknaden innvilget. Trykk her for å gå til stemmesiden, eller direkte på en av kandidatene under. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

Vinneren blir kandidaten som sammenlagt får flest stemmer fra leserne og juryen (leser- og jurystemmene teller 50/50 hver).

Kandidat 1: Romsås IL Turn

Romsås IL Turn

Om søkeren: Romsås IL Turn har 50 medlemmer fra 4 til 16 år med bakgrunn fra cirka 26 nasjonaliteter. Gruppa legger også til rette for handikappede. Medlemmene kommer fra Romsås, Grorud, Kalbakken og Ammerud.

Søker midler til: Tilskudd til nye turnapparater. Gruppa trenger ny skranke, den eksisterende er fra 1978 og besto ikke tekniske krav. Trenger også to treningsbommer. Eventuell tildeling fra Oslofondet suppleres med egne midler.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Ammerud skoles musikkorps

Ammerud skoles musikkorps

Om søkeren: Ammerud skoles musikkorps består av nesten 70 musikkglade barn og ungdommer i alderen 8 til 18 år, og er et av de største korpsene i Oslo. Det er en god miks av jenter og gutter.

Søker midler til: Våren 2014 planlegger Ammerud skoles musikkorps en showkonsert for bydelens beboere. Ønsker å leie Rommen scene på Rommen skole og kultursenter. I forkant planlegges et seminar på Ammerud skole med profesjonelle musikere for å instruere, motivere og høyne det musikalske nivået.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: Groruddalsporten storvel

Groruddalsporten storvel

Om søkeren: Groruddalsporten storvel omhandler alle borettslag, sameier og velforeninger på Teisen, Fjellhus, og Ulven. Storvelet arrangerer felles konserter og aktiviteter og står sammen om trafikale og andre kommunikasjonsmessige utfordringer.

Søker midler til: Storvelet vil etablere en fast skøytebane på grusbanen i Youngslunden, finansiert med midler fra Bydelen og egeninnsats fra medlemmer. For å komme helt i mål i prosjektet søkes det midler til vanningsutstyr, verktøy og vedlikeholdsutstyr.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Nordstrands Blad, Ullern Avis/Akersposten/Nordre Aker Budstikke og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Leserstemmene leges sammen med stemmene fra juryen. Stemmene fra juryen og leserne teller 50 prosent hver.

Juryen består av kommunikasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund (t.h. på bildet under), ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo, Anya Sødal i Oslo Idrettskrets (t.v.) og Trine Jakobsen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

Trykk her for å gå til stemmesiden!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året