Gå til sidens hovedinnhold

Disse kan vinne penger til barn og unge i Nordstrands Blad-området

Her er finalistene som kan vinne midler fra Oslofondet våren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner beløpet det er søkt om. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut inntil 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Slik stemmer du

Mange gode søknader har kommet inn, og juryen har valgt ut følgende tre finalister fra bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand.

Nå er det viktig at du stemmer på den kandidaten du mener bør få søknaden innvilget. Trykk her for å gå til stemmesiden, eller direkte på en av kandidatene under. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

Vinneren blir kandidaten som sammenlagt får flest stemmer fra leserne og juryen (leser- og jurystemmene teller 50/50 hver).

Kandidat 1: Høyenhall barn og unge

Høyenhall barn og unge

Om søkeren: En dugnadsgruppe bestående av foreldre i Høyenhall-området som lager positive aktiviteter og trivsel for barn og unge og deres foreldre i nærområdet. Gruppen arrangerer Skøytekarneval, Høyenhallekene og fakkeltog på nyttårsaften.

Søker midler til: Kjøp av tre quick up-telt til arrangementene, og leie av et hoppeslott til Høyenhallekene i august.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Manglerud speidergruppe

Manglerud speidergruppe Pølsebua

Om søkeren: Speidergruppe med litt over 30 medlemmer som har ukentlige møter i Stabburet på Manglerud. Speidergruppa har hytta «Pølsebua» i Østmarka, ca. 1,5 km nord for Vangen skistue.

Søker midler til: Materialer til oppgraderinger av Pølsebua. Mye arbeid er gjort der de siste årene. I år ønsker de å fullføre, med blant annet takarbeider, og annet vedlikehold ute og inne.

Søker om: 10.000 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: Nordstrand Basketball Club

Nordstrand basketball club

Om søkeren: Nordstrand Basketball Club har nå etablerte lag på mini-nivå (gutter 11 år), gutter 14 år og jenter 17 år, og jobber mot barne- og ungdomstrinnene for å rekruttere flere basketballspillere.

Søker midler til: To nye, senkbare basketkurver for å kunne imøtekomme medlemsvekst, forbundskrav og kunne invitere andre klubber til kamp på egen hjemmebane.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Ullern Avis/Akersposten/Nordre Aker Budstikke og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Leserstemmene leges sammen med stemmene fra juryen. Stemmene fra juryen og leserne teller 50 prosent hver.

Juryen består av kommunikasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund (t.h. på bildet under), ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo, Anya Sødal i Oslo Idrettskrets (t.v.) og Trine Jakobsen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

Trykk her for å gå til stemmesiden!

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus