RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kan vinne penger til barn og unge i Oslo nord/vest


Finalistene til å vinne penger fra Oslofondet fra Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker, Tiger karateklubb, Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker og 2. Bestum sjøspeidergruppe. Frist for å stemme er 23. mars 2014.
Finalistene til å vinne penger fra Oslofondet fra Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker, Tiger karateklubb, Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker og 2. Bestum sjøspeidergruppe. Frist for å stemme er 23. mars 2014. Foto: Foto: Privat/dittOslo/Illustrasjonsfoto
Her er finalistene som kan vinne midler fra Oslofondet våren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner beløpet det er søkt om. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

ULLERN/VESTRE AKER/NORDRE AKER: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut inntil 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Slik stemmer du

Mange gode søknader har kommet inn, og juryen har valgt ut følgende tre finalister fra bydelene Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker.

Nå er det viktig at du stemmer på den kandidaten du mener bør få søknaden innvilget. Trykk her for å gå til stemmesiden, eller direkte på en av kandidatene under. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

Vinneren blir kandidaten som sammenlagt får flest stemmer fra leserne og juryen (leser- og jurystemmene teller 50/50 hver).
 

Kandidat 1: Oslo Treklatreklubb

Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker

Om søkeren: Vil få flere unger ut i skogen for lek og fysisk bevegelse. Skape et sosialt treffpunkt for barn og foreldre i nærmiljøet, med månedlige klatretreff (april – oktober). Klubben er startet i Nordre Aker, men kan eksporteres. Utstyret kan på sikt lånes ut til godkjente treklatreklubbinstruktører.

Søker midler til: Klatrestartpakke med tau, seler, karabinkroker, slakk line,osv.

Søker om: 10.000 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!
 

Kandidat 2: 2. Bestum sjøspeidergruppe

2. Bestum sjøspeidergruppe

Om søkeren: Eneste sjøspeidergruppe i Oslo, tilknyttet Norges speiderforbund. Rekrutterer barn og ungdom fra tiårsalderen fra Bestum-, Ullern- og Skøyen-området. Speiderne får opplæring i navigasjon, sikkerhet på sjøen og sjømannskap.

Søker midler til: Har gått til innkjøp av en «ny» seilbåt (1978 modell, 30 fot) og søker støtte til innkjøp av navigasjons- og sikkerhetsutstyr.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!
 

Kandidat 3: Tiger karateklubb

Tiger Karateklubb

Om søkeren: Tiger karateklubb holder til på Frysja kunstsenter ved Teknisk museum. Klubben har i overkant av 200 medlemmer, hvorav ca. 150 er under 16 år. Klubben har lenge hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt i karate, og har treningspartier alle hverdager.

Søker midler til: Dagens treningsmatter er slitte, og klubben trenger et komplett matteområde på 12x12 meter.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!
 

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Nordstrands Blad og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).
Juryen

Leserstemmene leges sammen med stemmene fra juryen. Stemmene fra juryen og leserne teller 50 prosent hver.

Juryen består av kommunikasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund (t.h. på bildet under), ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo, Anya Sødal i Oslo Idrettskrets (t.v.) og Trine Jakobsen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

Trykk her for å gå til stemmesiden!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere