Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kjendisene vil nordmenn helst være utro med

Frierne står i kø for Therese Johaug, men også de med fast følge har et godt øye til skistjernen.
Frierne står i kø for Therese Johaug, men også de med fast følge har et godt øye til skistjernen. Foto: Foto: Christian Haksø
Utrohetssiden Victoria Milan har spurt sine medlemmer hvilke norske kjendiser de vil ha en utroskapsaffære med – her er topp 10-listen!

Nettstedet har spurt sine medlemmer, som alle er gift eller lever i et fast forhold, hvilken norsk kjendis de helst ville hatt en affære med.

Mens Tone Damli Aaberge og Jon Almaas topper de respektive listene, er det den norske kongefamilien som er best representert.

Kongelig fantasi

Kronprinsesse Mette-Marit kommer på fjerdeplass når VictoriaMilans mannlige medlemmer får fantasere fritt om hvem de ville vært utro med.

De kvinnelige medlemmene ville ikke hatt noe imot å gå bak ryggen på sine ektemenn med Ari Behn eller Kronprins Haakon, som kommer på henholdsvis andre- og fjerdeplass.

Skavlan-familien representert

Også familien Skavlan vekker forbudte lyster hos den norske befolkningen. Fredrik finnes på plass nummer sju på topp ti-listen og niesen Jenny havner på plass nummer seks.

– Det handler om hvor mye man figurerer i media og hvordan man ser ut. Men også andre faktorer spiller inn – som sjarm og humor, sier Dominika Peczynski, informasjonssjef hos Victoria Milan.

Et panel bestående av 3000 av Victoria Milans medlemmer, halvparten menn og halvparten kvinner, har stemt frem topp 10-listen.

LES OGSÅ: Høysesong for utroskap

LES OGSÅ: Klanen: – Det samme som at dama di er utro i full offentlighet

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!