*Nettavisen* Nyheter.

Disse skal rocke deg!

Mads Henning Jørgensen (f.v.), Henriette Brorby, Eivind Dundas og Espen Grjotheim.

«We Will Rock You» inntar Folketeateret med premiere torsdag kveld.

SENTRUM: Eivind Dundas, Henriette Brorby, Mads Henning Jørgensen og Espen Grjotheim er alle enige om en ting. De har fått drømmerollen.

– Jeg ville bli rockestjerne da jeg var liten, og har i grunn ikke gitt opp drømmmen ennå. Dette kommer til å bli helt rått, ler Mads som spiller rollen som Oddie i «We Will Rock You».

«WE WILL ROCK YOU»: Espen Grjotheim ble håndplukket av Queen

– Spektakulær forestilling

Eivind, som spiller Brit, kunne ikke vært mer enig:

– Det er en spektakulær forestilling man bare må få rockefot av. Det blir masse trøkk!

Siden han så forestillingen i London i 2005, har Eivind hatt en stor drøm om at han en gang skulle synge Queen-låter fra scenen.

– Jeg har vokst opp med Queen. Freddy Mercury var en fantastisk sanger og et idol. Selv om jeg egentlig skulle hatt ferie nå, var dette en mulighet jeg ikke kunne takke nei til.

Som en del av ensemblet får Henriette spille alt fra hjernevasket Gaga-jente til superbitch.


– Det er utrolig spennende å jobbe med så mange dyktige folk. Jeg har rett og slett verdens beste jobb akkurat nå, sier hun.

Queen-stjerner i salen

– Hva er det med denne musikalen som gjør at folk forsatt stormer til billettlukene?

– Jeg tror mye av hemmeligheten ligger i at de opprinnelige skaperne holder hardt i tømmene. De har har en finger med hele tiden og du føler at du alltid er i proffe hender, sier Mads.

Faktisk sitter både Brian May og Roger Taylor i salen under premieren på Folketeateret fredag, men selv om det nok gjør sommerfulgene i magen litt ivrigere, er ikke Eivind i tvil om at de skal levere varene:

– Etter ni år avsluttes fortsatt forestillingene i London med stående applaus hver eneste kveld. Vi får satse på det samme her også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag