Gå til sidens hovedinnhold

Disse tre finalistene kan vinne penger til barn og unge i sentrum

Her er finalistene fra sentrumsbydelene som kan vinne midler fra Oslofondet våren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner beløpet det er søkt om. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

SENTRUM: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut inntil 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Slik stemmer du

Mange gode søknader har kommet inn, og juryen har valgt ut følgende tre finalister fra sentrumsbydelene Gamle Oslo, Grünerløkka, Sagene, St. Hanshaugen og Frogner.

Nå er det viktig at du stemmer på den kandidaten du mener bør få søknaden innvilget. Trykk her for å gå til stemmesiden, eller direkte på en av kandidatene under. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

Vinneren blir kandidaten som sammenlagt får flest stemmer fra leserne og juryen (leser- og jurystemmene teller 50/50 hver).

Kandidat 1: 1. Vålerenga speidergruppe

1. Vålerenga speidergruppe

Om søkeren: Speidergruppa rekrutterer fra Vålerenga-, Etterstad- og Kværner-området, og holder til i ungdomsrommet i Vålerenga kirke. Gruppa har aktivitet for barn fra 2. til 10. klasse.

Søker midler til: Innkjøp av to nye patruljetelt (større telt til leirbruk). Deler av teltbeholdningen er velbrukt og moden for utskiftning. I tillegg søkes det midler til nytt kokeutstyr til turbruk.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Frigg OSLO FK

Frigg FK Oslo

Om søkeren: Fleridrettslag med to hovedgrupper; fotball og bandy. Klubben har de siste 100 årene gått fra å være en storklubb til en stor klubb, med rundt 1000 aktive i alle aldre.

Søker midler til: Garderobene ved Friggfeltet (Tørteberg) er nedslitte og trenger oppussing. Søker om tilskudd til oppgradering av garderobeanlegget, nye benker og materialer til nytt ballskap.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: Sirkussmulene

SIRKUSSMULENE

Om søkeren: Foreldredrevet sirkusteater i Gamle Oslo for barn og unge 8–18 år. Gruppen er åpen for alle, uten audition. Trener på bakke- og luftakrobatikk, sjonglering, balansering på line og styltedans.

Søker midler til: Sirkusutstyr, som leggstylter, diaboloer, rockeringer, slakk line, trapes osv. til bruk på den årlige Sirkuslandsbyen i Oslo. Sirkussmulene deltar med workshops.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av aviseneNordstrands Blad, Lokalavisen Groruddalen og Ullern Avis/Akersposten/Nordre Aker Budstikke.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Leserstemmene leges sammen med stemmene fra juryen. Stemmene fra juryen og leserne teller 50 prosent hver. Juryen består av kommunikasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund (t.h. på bildet under), ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo, Anya Sødal i Oslo Idrettskrets (t.v.) og Trine Jakobsen i UngOrg.

Oslofondet juryen januar 2014

Trykk her for å gå til stemmesiden!

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus