RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse gjorde VM-maten bra på Økern: Asbjørn Tysland, Siri Haug, Jens Bredberg ( Hotell 33), Åsne Havnelid (Ski-VM 2011), Dao Le, Trude Pettersen (Hotell 33) og Bente Rafen-Sparby (Ski-VM 2011). Foto: Christian Ruscetta, Ski-VM 2011.
Disse gjorde VM-maten bra på Økern: Asbjørn Tysland, Siri Haug, Jens Bredberg ( Hotell 33), Åsne Havnelid (Ski-VM 2011), Dao Le, Trude Pettersen (Hotell 33) og Bente Rafen-Sparby (Ski-VM 2011). Foto: Christian Ruscetta, Ski-VM 2011.

Disse var best på VM-maten

Quality Hotel 33 på Økern vant prisen for best utøvermat i Ski-VM 2011, i konkurranse med de seks andre offisielle utøverhotellene i Oslo. Prisen er gitt på bakgrunn av utøvernes egne evalueringer og tilbakemeldinger.

ØKERN: Driftssjef Asbjørn Tysland ved Quality Hotel 33 er meget fornøyd med denne prisen.

- Dette betyr mye for hotellet og hele Choice-kjeden. Vi var det eneste Choice-hotellet som var et utøverhotell. Når vi i tillegg stikker av med prisen for best mat, betyr det enormt for oss, både gjennom prestisje og rent markedsføringsmessig, sier han.
Prisen deles ut i forbindelse med VM-prosjektet NORM (Nok og riktig mat). NORMs mål var økt forståelse for betydningen av riktig og tilpasset mat for gode sportslige prestasjoner.
 

Les også: – Leverte et fantastisk VM!

 

Høyprofilerte gjester

Quality Hotel 33 huset 300 VM-gjester (utøvere og støtteapparat) fra 15 ulike nasjoner i tiden før og under mesterskapet. Hotellet fikk også oppleve medaljestemning, ved at den polske hoppstjernen Adam Malysz var en av deres gjester.

– De få gjestene vi hadde som ikke var her pga. VM, synes det var stor stas at hotellet hadde VM-stjerner på gjestelista, sier Tysland. Det var umulig å ikke legge merke til at hotellet var i VM-modus, med kjente utøvere som tøyde og utførte enkle øvelser på hotellets fellesområder, og med TV-sendinger fra VM på storskjerm i restauranten.
 

Les også: Slik har du neppe sett ski-VM før

Ingen ulempe å ligge usentralt

Hotellets beliggenhet ved Økernkrysset har ikke vært noe problem for gjestenes trivsel, skal vi tro driftssjefen.

- Vi ligger ikke sentralt i byen, men på en annen side har vi store og godt tilrettelagte parkeringsområder, noe som utvilsomt er en fordel for ski-nasjoner som kommer langveisfra med masse utstyr.

Les også: Enorm mobiltrafikk under ski-VM i Holmenkollen
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere