Disse var best på VM-maten

Disse gjorde VM-maten bra på Økern: Asbjørn Tysland, Siri Haug, Jens Bredberg ( Hotell 33), Åsne Havnelid (Ski-VM 2011), Dao Le, Trude Pettersen (Hotell 33) og Bente Rafen-Sparby (Ski-VM 2011). Foto: Christian Ruscetta, Ski-VM 2011.

Disse gjorde VM-maten bra på Økern: Asbjørn Tysland, Siri Haug, Jens Bredberg ( Hotell 33), Åsne Havnelid (Ski-VM 2011), Dao Le, Trude Pettersen (Hotell 33) og Bente Rafen-Sparby (Ski-VM 2011). Foto: Christian Ruscetta, Ski-VM 2011.

Quality Hotel 33 på Økern vant prisen for best utøvermat i Ski-VM 2011, i konkurranse med de seks andre offisielle utøverhotellene i Oslo. Prisen er gitt på bakgrunn av utøvernes egne evalueringer og tilbakemeldinger.

ØKERN: Driftssjef Asbjørn Tysland ved Quality Hotel 33 er meget fornøyd med denne prisen.

- Dette betyr mye for hotellet og hele Choice-kjeden. Vi var det eneste Choice-hotellet som var et utøverhotell. Når vi i tillegg stikker av med prisen for best mat, betyr det enormt for oss, både gjennom prestisje og rent markedsføringsmessig, sier han.
Prisen deles ut i forbindelse med VM-prosjektet NORM (Nok og riktig mat). NORMs mål var økt forståelse for betydningen av riktig og tilpasset mat for gode sportslige prestasjoner.

Les også: – Leverte et fantastisk VM!

Høyprofilerte gjester

Quality Hotel 33 huset 300 VM-gjester (utøvere og støtteapparat) fra 15 ulike nasjoner i tiden før og under mesterskapet. Hotellet fikk også oppleve medaljestemning, ved at den polske hoppstjernen Adam Malysz var en av deres gjester.

– De få gjestene vi hadde som ikke var her pga. VM, synes det var stor stas at hotellet hadde VM-stjerner på gjestelista, sier Tysland. Det var umulig å ikke legge merke til at hotellet var i VM-modus, med kjente utøvere som tøyde og utførte enkle øvelser på hotellets fellesområder, og med TV-sendinger fra VM på storskjerm i restauranten.

Les også: Slik har du neppe sett ski-VM før

Ingen ulempe å ligge usentralt

Hotellets beliggenhet ved Økernkrysset har ikke vært noe problem for gjestenes trivsel, skal vi tro driftssjefen.

- Vi ligger ikke sentralt i byen, men på en annen side har vi store og godt tilrettelagte parkeringsområder, noe som utvilsomt er en fordel for ski-nasjoner som kommer langveisfra med masse utstyr.

Les også: Enorm mobiltrafikk under ski-VM i Holmenkollen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.