RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ditt nærmiljø, vårt ansvar

Befolkningen på Nordstrand kan vise til en imponerende oppmøteprosent under det nylige avviklede stortingsvalget, hele 80,9%.

Valgkampmedarbeiderne fra Arbeiderpartiet rundt om i bydelen ga oss signaler om en positiv stemning til partiet forut for valget - noe som gjorde oss optimistiske foran valgdagen. Så viser resultatet et resultat som langt overgår forventningene; Arbeiderpartiet gjorde et strålende valg i bydelen med 30,3% oppslutning. For første gang er Ap det største parti i bydelen! I de fleste av de ni valgkretsene i bydelen er Ap suverent største part med en største oppslutning på over 42%.

Vi, som representerer Ap i bostedslagene og i bydelspartiet, er takknemlige for den tillit velgerne gjennom sine valg har vist Arbeiderpartiet. Vi skal gjøre alt vi kan for å leve opp til vårt lokale motto; "Ditt nærmiljø, vårt ansvar!"

Om to år er det lokalvalg i Oslo. Bydelen sliter med elendig økonomi, skandalene kommer og går i rådhuset. Vi skal mobilisere alle krefter for å få avsluttet styringsperioden til Høyre og Frp i Rådhuset og for å få et lokalt flertall i bydelsutvalget om to år.

Takk til velgerne på Nordstrand for et godt valg!

Steinar Andersen, leder
Ørjan Johansen, nestleder
Nordstrand Arbeiderparti

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere