RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du på jakt etter lopper er det mange muligheter i Oslo denne helga!
Er du på jakt etter lopper er det mange muligheter i Oslo denne helga! Foto: ARKIVFOTO

dittOslo anbefaler!

Ingen planer i helga? Fortvil ikke – vi har tipsene til hva du bør gjøre.

Loppemarkeder:

På jakt etter godbiter? Da er denne helga et godt alternativ for å gå på jakt. Det er nemlig en rekke loppemarkeder over hele byen, blant annet på Bjølsen, Stasjonfjellet skole, Korsvoll idrettshus, Blitz-huset og Karlsrud skole.

Sjekk hvor du kan dra på loppemarked i helga her.


Oslo Bokfestival:

Oslo bokfestival

Det mangler ikke på Oslo-forfattere i Spikersuppa i helga. FOTO: TRINE DAHL-JOHANSEN

Spikersuppa er stedet å være i helga og slettes ikke bare for bokormer. Selvsagt er det en fordel med en viss litterær interesse, men her får du stort sett ALT.

Les mer: Bøkene inntar Oslo

Det braker løs allerede i dag, fredag, og du kan forvente en rekke høydepunkter helga igjennom. For eksempel møtes yppersteprestene innen kokkekunst; Eyvind Hellstrøm og Ingrid Espelid Hovig klokka 12 lørdag, klokka 15.30 samme dag kan du få Oslos historie i Operaen og søndag er det både bokauksjon (klokka 12), ungdomsfest (klokka 12.15) og «Guide til det ukjente» med selveste Snåsamannen, klokka 15.

Sjekk hele programmet for Bokfestivalen her.


Bamsesykehus:

 pINK

Bamser - her representert ved dittOslos maskot Pinky - kan få medisinsk hjelp på Youngstorget i helga. ARKIVFOTO

Er bamsen din blitt syk? Da finnes det håp denne uka. Medisinstudentenes humanitæraksjon arrangerer nemlig Bamsesykehus på Youngstorget lørdag.

Ta din syke bamse med og la medsisinstudentene hjelpe til, enten det er snakk om teddyfeber, potestopp, pels i halsen, «satt på hylla»-syndromet eller andre lidelser. Fra klokka 12-16.

Les mer om MedHum om Bamsesykehuset her.


Heminglekene:

 HEMINGLEKENE

Moro for de minste på Heming i helga. Her er det Lotta Wessel-Aas (t.v.) og Mathilde Nordhus som er i aksjon fra fjorårets leker. FOTO: ARE KOLSTAD

Søndag er det igjen klart for Heminglekene. Fra klokka 12-15 blir det både lek og idrett, konkurranser og morsomme aktiviteter. Du kan for eksempel teste hoppbakken, sjekke hvor hardt du skyter på mål eller prøve langrenn i «drytracks».

Les mer om Heminglekene her.


Sauens dag:

Sau

Sauens helt egen dag i helga! ARKIVFOTO
 

Bogstad gård er stedet å være for den saueinteressert i helga! Sauens dag arrangeres nemlig her, og fra klokka 11-15.30 kan du få med deg gjeterhundoppvisning, moderne saueklipping, hest- og vognkjøring og ikke minst kan du både se og kjøpe en rekke ullprodukter.

Les mer om Sauens dag på Bogstad gård her.


Trendshow:

frøken norge

Frøken Norge, Melinda Victoria Evenes kommer til Tveita. FOTO: PROMO

Selveste Frøken Norge, Melinda Victoria Elvenes, dukker opp på Tveita senters moteshow lørdag klokka 11 og klokka 13. Her blir det også dynamisk catwalk med elementer av nydelig dans og selveste høstens trender på løpende bånd.

Les om trendshowet på Tveita senter her.


Den store sykkeldagen:

sykkel

Ingen forutsetning at du skal kunne dette - sykkeldagen er for alle! ARKIVFOTO

Du kan sykle i samtlige fire Groruddales-bydeler under Den Store Sykkeldagen i morgen, lørdag. Her bys det på spennende kulturhistorie, opplevelser og et eget kulturarrangement ved mål på Hølaløkka. Klokka 10-13.

Sjekk plakaten for Den Store Sykkeldagen her.


Platemesse:

plate

DJ? Eller bare glad i musikk. Rockefeller, folkens! ARKIVFOTO

Musikkinteressert? Da er Rockefeller stedet å være i morgen, lørdag. Her arrangeres nemlig Norgescd- og platemesse. Meter på meter med stands med sjeldne cder, yndlingsplata på vinyl og masse annet spennende. Klokka 10-16.

Les mer om cd- og platemessa på Rockefeller her.Ekeberg marked og grombiltreff:

grombil

Grombiler på rekke og rad på Ekeberg camping i helga. ARKIVFOTO

Dette er for de bilinteresserte! Både lørdag og søndag fylles nemlig Ekeberg camping med biler. Lørdag er det veteranbil og MC delemarked, salg av biler og MC over 30 år og antikviteter mellom klokka 06 og 16. Søndag blir det Oslo

Grombil/MC 2010, Norges største bil og mc-treff.

Les mer om både delemarked og grombiltreffet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere