RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

dittOslo anbefaler


«Først blir man jo født» er tittelen på teateret skrevet av Line Knutzon, som teatergruppa Teater Dagsrest spiller på Kampen søndag.
«Først blir man jo født» er tittelen på teateret skrevet av Line Knutzon, som teatergruppa Teater Dagsrest spiller på Kampen søndag. Foto: FOTO: PROMO
Som vanlig er Oslo fullstappet av moro i helga, og det kan være vanskelig å velge. Men fortvil ikke – her får du dittOslo-redaksjonens tips!

Teater på Kampen

Amatørteatergruppa Teater Dagsrest hadde torsdag premiere på stykket «Først blir man jo født» av Line Knutzon. Fikk du ikke med deg premieren, er det ingen grunn til å fortivle, for allerede søndag kan du få med deg forestillingen.

Stedet er Kampen Bydelshus, der de seks skuespillerne (Raymon Strendo, Martine Østrem, Margit Prestholt, Asbjørn Kjellsby, Fransine Rambøl og Elisabeth Bergaust) lover moro.

Billetter kan reserveres på dagsrest@gmail.com eller på mob: 97715860. Eventuelt kan de kjøpes i døra!

Kulturfest i Pershallen

4_HØYDE:

Haugevis av lokale kulturutøvere mobiliserer for å få et eget kulturhus. FOTO: ELISABEHT WANG

Lystharmonikerne, Art, Vinderen Dansestudio, Ullern Kammerkor, Yellow Box og rapgruppen Røa eldresenter kommer. Kommer du? Vi snakker rett og slett om halvannen time med musikk, dans og sangopplevelser i Pershallen, søndag klokka 15.

Samtlige som står på scenen er lokale kulturutøvere som står sammen i kampen for et nytt kulturhus.

Les mer om kulturfesten i Pershallen her

Tilt Kortfilmfestival

Lørdag klokka 17 er det igjen klart for Tilt Kortfilmfestival. Festivalen blir i år arrangert for sjette år på rad, og markerer seg som den eneste kortfilmfestivalen for ungdom fra Oslo og omegn Ungdom mellom 13 og 22 år deltar på festivalen i Trikkehallen på Kjelsås.

Alle påmeldte filmer blir vist og vurdert av en jury bestående av fagfolk innen bransjen. Det blir priser til de tre beste filmene, samt en publikumspris.

Jubileumskonsert

Nordre Aker janitsjar jubilerer i helga. ARKIVFOTO

Nordre Akers eldste janitsjarkorps – Nordre Aker janitsjar – markerer 75 år med jubileumskonsert i Ridehuset på Akershus festning lørdag klokka 16.

Les mer om Nordre Aker janitsjarkorps' konsert her

Fakkeltog mot pels

2_BREDDE:

De siste ukene har pelsmotstanderne igjen dukket opp i media. Lørdag går de i fakkeltog. FOTO: NOAH

NOAH arrangerer fakkeltog mot pels lørdag klokka 17.30. Det er syvende gang NOAH arrengerer et slikt fakkeltog, og som de fleste sikkert har fått med seg, har saken de siste ukene igjen blitt reaktualisert i mediene. Oppmøte er på Youngstorget klokka 17.30. Her kan du også kjøpe fakler.

Videre går ferdenoppover Karl Johan og ender opp foran Stortinget hvor det vil bli holdt appeller fra politikere og flere kjente personer.

Karius og Baktus til Furuset

De kjente tanntrollene Karius og Baktus kommer til Furuset i morgen. Her fra en tidligere forestilling på Stovner. ARKIVFOTO

Klokka 13 lørdag blir det barneteater på Deichamnske bibliotek Furuset. Det er Karius og Baktus som tar seg en tur for å underholde de minste, og denne gangen er det Teaterglede Rikoll&Lien som står bak forestillingen.

Familiekonsert

Rødtvedt skolekor er blant de mange som underholder i Rødtvet kirke søndag ettermiddag. ARKIVFOTO

Klokka 17 søndag kveld inviteres det til familiekonsert i Rødtvet kirke. Hele hundre barn vil stå på scenen når konserten «Tenn et lite lys» går av stabelen.

Konserten er et samarbeid mellom Rødtvet skolekor, Grorudskolenes strykeorkester og Kormiljø Rødtvet kirke. I tillegg blir det café i etterkant av konserten.

Slippfest på Blå

3_BREDDE:

Thelma & Clyde holder slippfest på Blå i morgen. FOTO: PROMO

Lørdag klokka 21 er det slippfest for Thelma & Clyde på Blå. Bandet er en elektronisk popduo med trip-hop og rock i ryggsekken. Thelma and Clydes debutalbum «White Line» ble sluppet mandag, men festen blir altså i morgen, lørdag.

Sjekk hele programmet til Blå her

LESERNE HAR TALT: Blå er østkantens beste kulturarena

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere