*Nettavisen* Nyheter.

dittOslo dekker valget for deg

KLARE FOR VALG: Redaksjonen i Lokalavisene Oslo er klare til å gi deg alt du trenger å vite om Oslo-valget. Følg oss på www.dittOslo.no. Foto: FOTO: SAJID AWAN

Er du spent på hvem som skal styre Oslo de neste fire åra? Da bør du følge oss på nett!

OSLO: Vi i Lokalavisene Oslo har nemlig satt oss fore å bringe Oslo-valget til deg, enten du er hjemme, på valgvake eller på jobb.

Del på Facebook

Og vi kan garantere deg at vi er bygdefri sone, vi er nasjonalpolitiskfri sone og ikke minst er vi totalt fri for all politikk som ikke skal foregå innenfor Rådhuset eller bydelsutvalgene de neste åra, for nå er det tross alt Oslo det handler om for alle som bor her i byen.

LES ALT OM VALGET 2011 I OSLO HER

Førstkommende mandag er tiden kommet for å velge et nytt styre til byen, enten det blir med rødt, blått eller kanskje sentrumsflertall?

Lokalavisene Oslo skal i alle fall gi deg ferske valgdagsmålinger, gleder og tårer fra valgvakene, analyser og reaksjoner langt inn i valgnatten.

Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på internett, skrive inn www.dittOslo.no og vips så får du oppdaterte Oslo-valgnyheter rett til din pc, eller til din mobiltelefon.

Og lurer du på noe? Send oss en e-post, da, vel! Adressen er nett@dittoslo.no. Vi sees!

LES OGSÅ: Disse kan du stemme på i Oslo

LES OGSÅ: Hvem vil du ha? – Se hvordan partitoppene i Oslo vil styre byen

LES OGSÅ: Sørg for at din favoritt blir Oslos nye sjef

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.