RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

dittOslo feirer ett år

22. april var det ett år siden dittOslo ble lansert. En viktig milepæl, mener ansvarlig redaktør, Tore Bollingmo.

OSLO: – Som ordfører Fabian Stang sa da han foresto den offisielle åpningen av dittOslo, så skal vi være med å bygge positiv identitet for hovedstaden, sier ansvarlig redaktør i Lokalavisene Oslo, Tore Bollingmo, i anledning ettårsdagen til nettsiden dittOslo.no i dag, 22. april.

– Oslo-folk er stolte av byen sin, og det var noe vi blant annet så tydelig under ski-VM. Vi skal være et kritisk korrektiv, men samtidig fortelle historier som knytter Oslo sammen, sier Bollingmo.

Del på Facebook

dittOslo er et nyhetsnettsted for Oslo. Her samler vi de beste nyhetene fra våre aviser, Ullern Avis Akersposten, Lokalavisen Frogner / St. Hanshaugen, Nordre Aker Budstikke, Østkantavisa, Lokalavisen Groruddalen og Nordstrands Blad. Disse er alle lokalaviser for sin del av Oslo.

SE STOR ÅRSKAVALKADE: dittOslos første leveår

SE VIDEO: Fabian Stang åpner dittOslo.no

 

Den første Oslo-portalen

Da dittOslo.no ble lansert for nøyaktig ett år siden var det med visshet om at Oslo ikke har en velfungerende nyhetsportal, som samler nyheter, kultur, sport og meninger fra hele byen.

Nå ett år senere kan vi konstatere at siden har vært en suksess. Vi som jobber her får daglige påminnelser om at Oslo-folk trenger en slik nettside, både i tilbakemeldinger vi mottar og ikke minst den stadig økende tipsflommen.

SE STOR ÅRSKAVALKADE: dittOslos første leveår

Lange tradisjoner på print

DittOslo.no er Lokalavisene Oslos hovedportal på nett. Her samles både nyheter fra våre seks lokale nettsteder, samt egne nyheter, kultur- og sportssaker fra Oslo.

– Våre lokalaviser har vært tilstede på som papiraviser i over 100 år i Oslo, med Ullern Avis Akersposten fra 1905 som den eldste. Vi har tradisjon for å være bydelenes talerør, et ultralokalt alternativ. Men våre godt over 200.000 ukentlige lesere interesser seg også for forhold som gjelder hele Oslo og for interessante nyheter fra andre deler av byen, sier ansvarlig redaktør Bollingmo.

– Det beste fra Oslo på ett sted

Han mener en intern styrking på nett, samt involverte og engasjerte lesere er nøkkelen til nettsidens suksess.

– Nettet er en stadig viktigere plattform for nyheter. Derfor ønsket vi å tilby dittOslo som en portal som samlet det beste fra Oslo på ett sted. Ett år etter lanseringen ser vi at dittOslo har vokst seg til vårt største nettsted, samtidig som de andre lokale nettstedene våre også har fått økt trafikk, sier han, og legger til:

– DittOslo har egne frontredigere som sørger for å løfte frem det beste av vårt redaksjonelle innhold, og dette har vært en solid årsak til nettveksten. Brukerdeltagelse og deling på sosiale medier har også vær en viktig faktor for dittOslos gjennomslag i oppstartsåret. I tiden som kommer vil vi utvikle dittOslo ytterligere med nye stoffkategorier, men det vil fortsatt være vår målsetning å være Oslos ledende nettsted for lokale nyheter.

SE STOR ÅRSKAVALKADE: dittOslos første leveår

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere