RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

dittOslo gir deg alt fra folkefesten!

Folkefesten, medaljene, idrettsprestasjonene og kulturbegivenhetene. dittOslo.no er tett på ski-VM hver dag.

HOLMENKOLLEN: – Det er mange ulike innganger til ski-VM, men for oss i Lokalavisene Oslo handler det om at VM endelig kommer hjem igjen til verdens skihovedstad, sier ansvarlig redaktør i Lokalavisene Oslo, Tore Bollingmo.

LES ALT OM SKI-VM HER

Lokalavisene skal selvsagt være tett på folkefesten, både i Kollen og i Oslo for øvrig, og Bollingmo tror resten av landet kan bli overrasket over hovedstaden som arrangørby.

– Oslo-folk er kanskje ikke like opptatt av å hive frem brystkassa i alle slags lokale merkesaker. Bergen og Trondheim roper gjerne høyere og oftere om seg og sitt. Behovet blir mindre for den slags i en hovedstad. Men det betyr ikke at man ikke er stolt av byen sin, sier Bollingmo, og legger til:

–  Det er selvsagt en stor begivenhet de gangene de største mesterskapene som OL og VM går i Norges nasjonalarena, Kollen. Takket være nærheten til nasjonalanlegget og Marka står skisporten veldig sterkt over hele Oslo. Det er ikke uten grunn at så mange av Norges største håp i årets VM kommer fra byen vår, sier han.

LES ALT OM SKI-VM HER

Vårt «Kollen-team» består av Anita Bakk Henriksen, Anders Halvorsen og Hege Bjørnsdatter Braaten. Alle tre vil tilbringe hele ski-VM-perioden i arenaen, der de skal holde deg oppdatert på både det sportslige og på festen rundt.

– For oss er det viktig å synliggjøre både folkefesten, idrettsfesten og de mange frivillige som viser frem byen fra sin beste side. Det skylder vi leserne våre, som er stolte av Oslo og vertskapet for årets ski-VM, sier Bollingmo.

Skal du til ski-VM? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Kanskje du skal sove ute en natt? Eller skal du kle deg ut? Male deg i ansiktet eller gjøre noe annet gøy? Tips oss!

LES ALT OM SKI-VM HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere