dittOslo på iPhone

Her ser du dittOslo-appen. Last ned din egen og få med deg Oslo-nyheter når du er på farten.

Her ser du dittOslo-appen. Last ned din egen og få med deg Oslo-nyheter når du er på farten. Foto: FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN

Nå kan du endelig følge oss på trikken, i parken eller mens du venter på maten på restaurant. dittOslo.no har nå fått egen app på iPhone!

 

OSLO: – Det er en stor dag for oss når vi nå endelig kan tilby en egen dittOslo-app for iPhone, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Lokalavisene Oslo.

Fredag kveld kom meldingen fra USA om at Apple hadde godkjent dittOslo og at den dermed var tilgjengelig for nedlasting i app-store.

Del på Facebook

– Fra før er våre nyheter tilgjengelige på papir og nett og med tilpassede mobilutgaver for våre nettsteder. Nå tar vi et nytt steg og blir tilgjengelig på enda flere plattformer, sier Bollingmo.

Mer tilgjengelig

Appen er spesielt tilpasset for iPhone men kan også lastes ned til iPad. Bollingmo er glad leserne nå kan nå dittOslo på flere måter.

– Vi håper dette vil gjøre oss mer tilgjengelig for folk på farten, sier han.

På appen kan du lese både nyheter, kulture, meninger og sport – og det beste av alt: Det kommer flere spennende lanseringer i tiden som kommer.

– Vi ønsker blant annet i større grad å tilby levende bilder til våre historier fra Oslo, sier Bollingmo.

Tips og deling

I tillegg til å lese nyheter, kan man også bokmerke sine favorittartikler i en liste. Finner du noe du vil dele med venner, er dette også mulig. Appen har løsninger for deling gjennom både Facebook, Twitter og epost.

Appen til dittOslo er også en måte å bedre kontakten mellom lesere og redaksjonen. Gjennom fuksjonen iTips kan man sende bilder og video rett til redaksjonen.

– Våre lesere ser mye interessant når de ferdes rundt i Oslo. Vi håper dette vil føre til enda flere tips fra folk på farten rundt i byen, sier redaktør Tore Bollingmo.

Appen finner du i appstore, og den heter dittOslo.no. Klikk her for å laste ned dittOslo-appen GRATIS!

Slik ser dittOslo ut på iPhone:

dittOslo iPhone

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.