RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for chatting med mindreårige


Det var via en populær chatteside for ungdom at mannen oppsøkte mindreårige.
Det var via en populær chatteside for ungdom at mannen oppsøkte mindreårige. Foto: illustrasjonsfoto
Til tross for flere advarsler om politianmeldse stoppet ikke Stovner-mannen med oppsøke mindreårige jenter på en chatteside. I forrige uke ble han dømt til fengsel for krenkende atferd mot mindreårige.

STOVNER: Fra høsten 2006 til desember 2009 oppsøkte mannen en rekke mindreårige jenter på nettet. Det skjedde via en populær chatteside for ungdom.

Les også: Politiet følger opp

I denne perioden kom han med krenkende spørsmål overfor de unge jentene. Spørsmålene var av en grov karakter, viser dommen fra Oslo tingrett.

Til tross for gjentatte advarlser fra administratoren av nettsiden og varsler om at han var politimanmeldt, fortsatte mannen å oppsøke jenter. Til slutt ble han ble siktet for seksuelt krenkende atferd overfor mindreårige. I Oslo tingrett i forrige uke, tilstod han forholdene.

Les også: Erkjenner overgrep mot barn
Les også: Siktet for 10 overgrep mot barn

Mannen ble dømt til 21dager i fengsel. I tillegg må han betale en bot på 10.000 kroner. Retten mente det var skjerpende at mannen holdt på over et meget langt tidsrom.

Retten mente også det var alvorlig at han ikke ga seg selv om han fikk en rekke henvendelser fra chattesiden og varsler om politianmeldelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere