RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for drapsforsøk på venn - offeret forsto ikke at han var knivstukket

Sist oppdatert:
En 34 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fem år og ni måneders fengselsstraff for drapsforsøk på en venn i februar i fjor.

Drapsforsøket skjedde natten til 11. februar i fjor. I alt tre menn var sammen i en leilighet på Torshov i Oslo i fjor da det oppsto en konflikt mellom to av dem.

Uten at offeret selv forsto det var han blitt dypt knivstukket i magen, men reddet livet fordi politiet raskt kom til stedet og fikk mannen til ambulanse og sykehus.

Da legene fikk undersøkt mannen, hadde han blødd over tre liter inne buken og måtte få store tilførsler av blod og plasma for å redde livet.

– Det er hevet over enhver rimelig tvil at stikket var kraftig idet det etter bevisførselen er på det rene at det først gikk gjennom fornærmedes ytterjakke, skjorte og singlet før det trengte gjennom huden og deretter gikk seks-åtte centimeter inn i kroppen, står det i dommen.

Mannen er tidligere dømt for legemsbeskadigelse to ganger, og retten fant det riktig å dømme ham til fem år og ni måneders fengsel. Han må også betale offeret 125.000 kroner i erstatning. (©NTB)

Lik dittOslo på Facebook og få ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere