RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for tre voldtekter

En 30 år gammel mann fra Oslo er dømt til seks års fengsel for å ha voldtatt tre forskjellige kvinner. En av dem var hans kone.

GRÜNERLØKKA: Kona ble angivelig voldtatt fordi mannen var sjalu, mens de to andre kvinnene var to han hadde møtt på nachspiel, skriver Dagbladet. Mannen kom hjem og fant kona til sengs med eksmannen. Da ble hun mishandlet og voldtatt av ektemannen. Eksmannen var i huset for å besøke sin sønn som han har med kvinnen, og 30-åringen kom uventet hjem, ettersom han på det aktuelle tidspunktet hadde flyttet ut. Ifølge dommen slo og sparket 30-åringen kvinnen flere ganger, og selv om eksmannen prøvde å gripe inn, hjalp ikke dette. I ettertid voldtok 30-åringen kona si, og de to er nå skilt. De andre voldtektene skjedde etter at mannen tilfeldig møtte kvinnene på Grünerløkka, og den ene kvinnen ble voldtatt to ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere