RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for underslag

En tidligere ansatt ved Manglerud politistasjon er dømt til å betale tilbake pengene hun stjal fra passkontoret, samt 120 timer samfunnstjeneste.

Manglerud: Det var i 2003 at en oslokvinne underslo 182.000 kroner fra passkontoret på Manglerud politistasjon. Dette gjorde hun ved å ta betalt for passtjenester og ikke slå beløpet inn i kassen.

Kvinnen ble suspendert fra stillingen sin høsten 2004 og avskjediget i våres. I forrige uke ble hun i Oslo Tingrett dømt til å tilbakebetale pengene, samt utføre 120 timer samfunnstjeneste.

Brukte pengene på spåtjenester

I følge VGNett skal oslokvinnen ha vært avhengig av teletorgets spåtjenester, og store deler av pengene hun stjal skal ha blitt brukt til å betale telefonregninger. Ifølge VG Nett skal hun ha brukt 150.000 kroner på spåtjenester.

Etter at hun ble suspendert skal den nå 31 år gamle kvinnen ha studert og skaffet seg jobb i et eiendomsfirma. For ikke å rive ned igjen alt hun har bygget opp, mente retten derfor at det var galt å idømme henne fengselsstraff. Kvinnen skal ha tatt opp et banklån for å tilbakebetale pengene. Kvinnen beklager sterkt forholdet, og vedtok dommen på stedet. Hun ønsker å påbegynne samfunnsstraffen så snart som mulig for å legge dette vonde året bak seg, slik at hun greier å gjøre opp underslaget, uttalte kvinnens forsvarer, John Christian Elden, nylig til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere