RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNB kan bli Vålerengas generalsponsor


DNB-logoen på brystet til Vidar Örn Kjartansson og de andre Vålerenga-spillerne kan bli større hvis klubben lander avtalen med ny generalsponsor.
DNB-logoen på brystet til Vidar Örn Kjartansson og de andre Vålerenga-spillerne kan bli større hvis klubben lander avtalen med ny generalsponsor. Foto: Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix/ANB
En sponsoravtale med DNB kan bli redningen for Vålerengas økonomi.

VALLE: Torsdag formiddag meldte dittOslo.no at Vålerenga var like ved å få på plass en ny generalsponsor. I kveld skriver TV2.no at det dreier seg om DNB.

TV 2 mener å vite at DNB ønsker å bli generalsponsor i Vålerenga.

– Vi er i dialog med Vålerenga om en ny avtale. Mer enn det kan jeg ikke kommentere på nåværende tidspunkt. Vi håper på en avklaring neste uke, sier DNBs merkevaresjef Camilla Forberg til TV 2.

Forberg sier til nettstedet at det gjenstår å bli enige om lengde, beløp og de kommersielle detaljene.

Optimistisk i VIF

Vålerenga-leder Stig-Ove Sandnes var svært ordknapp om sponsorjakten tli dittOslo tidligere i dag. Han røper ikke mye mer overfor TV2, men sier han håper det skal løse seg i nærmeste framtid.

Trener Kjetil Rekdal er mer tydelig i sin optimisme.

– Ja, jeg tror det ordner seg snart, sier Rekdal til TV2.no.

Treneren legger til at han mener VIF bør være et attraktivt sponsorobjekt.

– Vi er en åpen klubb, med sunne verdier og et stort samfunnsengasjement. I tillegg kjemper vi om medalje i Tippeligaen, sier Rekdal.

Viktige millioner

Treneren har tidligere uttalt at nettopp en medalje vil være et viktig bidrag for å få orden på klubbens økonomi. Det vil også en ny generalsponsor.

DNB gikk tidligere i år inn som ny hovedsponsor for Strømsgodset. Ifølge Drammens Tidende skal avtalen ha en verdi på over 20 millioner kroner over fire år.

Etter det TV2 erfarer, vil DNBs kommersielle utbytte av avtalen vil trolig være med å påvirke hvor mye penger Vålerenga kan tjene. Nettstedet spekulerer i en sum mellom fem og ti millioner kroner i året.

DNB er allerede inne som en av hovedsponsorene i Vålerenga. En oppgradering til generalsponsor kan gi VIF-fansen ny optimisme i kampen for å redde økonomien.

Les også: Trenger svar for å få troen tilbake

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere