Dobbel Aksel ikke nok for Frigg

Stords keeper har akkurat vartet opp med en kjemperedning.

Stords keeper har akkurat vartet opp med en kjemperedning. Foto: FOTO: EIRIK HEITMANN RASCH

Frigg tok i mot Stord på Frogner Stadion lørdag. Men nok en gang klarte den gamle storheten å rote bort to poeng like før full tid.

Klikk på bildet for å forstørre.

Aksel Rød sender Frigg i ledelse. Tilrettelegger Krenar Badivuku (15) tar del i feiringen. Foto: FOTO: EIRIK HEITMANN RASCH

FROGNER STADION: Frigg ledet 2-1 til det gjensto ett minutt på klokka. Da scoret laget fra Hordaland, og sikret seg sitt første poeng på bortebane for sesongen.

Med hovedtrener Ole Vikan ute med sykdom, steppet assistenttrener Magnus Aadland inn som sjef. Han var skuffet over den sene utligningen.

Kjedelig første omgang

- Det er utrolig bittert. Vi har flere spillere ute med skade og sykdom, men dette er en kamp vi må vinne om vi skal ha ambisjoner om å kjempe blant de fem beste lagene i serien, innrømte den midlertidige laglederen etter kampen.

Første omgang var i perioder et stort gjesp, med få sjanser. Frigg var likevel nærmest, og etter 13 minutter var det kun en fantastisk tv-redning fra Stords målvakt som hindret laget fra Frogner i å ta føringen.

Kne ut av ledd

Første omgang ebbet dermed ut med 0-0. Fem minutter ut i andre omgang ble kampen avbrutt i nesten en time, etter at en Stord-spiller fikk kneet ut av ledd.

Kjølige spillere søkte tilflukt i garderobene til kampen startet igjen. Og da dommeren endelig blåste i gang, tok det bare syv minutter før Friggs Aksel Rød banket ballen utagbart i nota etter vakkert forarbeid av Krenar Badivuku.

Men gleden ble kortvarig. Bare ti minutter senere fikk Stord straffe, og dermed sto det 1-1.

- Vi slipper inn to unødvendige mål i dag. Vi lager et meningsløst straffespark der Stord-spilleren er på vei vekk fra målet, sier en oppgitt Aadland til Lokalavisen Frogner.

- For svake i hodet

Tolv minutter før full tid så det derimot ut til å gå mot en oppskriftsmessig seier for hjemmelaget. Aksel Gjøsund ekspederte et innlegg i mål, og dermed hadde begge spissene til Frigg nettet.

Men da det så ut som det skulle ende 2-1, dukket en Stord-spiller opp på rett plass til rett tid og banket inn utligningen. Assistenttreneren var ikke fornøyd, og han hadde en teori på hvorfor spillerne hans nok en gang rotet det til helt på tampen.

- Vi er for svake i hodet. Vi begynner nesten å bli vant til å slippe inn mål på slutten nå. Men det er velfortjent, når vi blir spilt så lave som vi ble de siste ti minuttene av andre omgang. Når det er sagt, har vi nok trøkk til å avgjøre kampen tidligere i omgangen. Med all respekt for Stord; de skal ikke plukke sitt første bortepoeng her, avslutter Aadland.

Etter lørdagens kamp ligger Frigg fortsatt på 6. plass i 2. divisjon, avd. 1. Sjekk 2. divisjons-tabellen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.