RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dobbel Lucia i Grefsen kirke


Søndag kan du oppleve Kammerkoret Utsikten (bilde) på morgenkvisten... Foto: Thomas Ekeberg-Andersen/Utlånt
Søndag kan du oppleve Kammerkoret Utsikten (bilde) på morgenkvisten... Foto: Thomas Ekeberg-Andersen/Utlånt
Søndag morgen blir det Lucia-konsert i Grefsen kirke med Kammerkoret Utsikten. Senere på kvelden kan du oppleve julestemning fra Kor21 med gjester.

GREFSEN: Tradisjonen tro blir det Lucia-feiring klokka 08.00 om morgenen 13. desember i Grefsen kirke.

– På tross av at det er supertidlig på morgenen, har vi klart å dra full kirke år etter år. Noe som er utrolig moro! sier Christel Stub i Kammerkoret Utsikten.

I år skal Ludo, som er kirkens barnekor, også delta på konserten. De skal i tillegg til å synge sammen med Kammerkoret Utsikten, stå for Lucia-prosesjonen.

– Vi ønsker naturligvis å være det koret som gir hver og en av publikummerne den ultimate julestemningen, og har lagt opp til et repertoar som skal glede, røre ved hjertet og imponere. Og siden det er så tidlig på morgenen, serverer vi også klassisk Lucia-kost – lussekatter, sier Stub.

Det er nyvalgt leder i menighetsrådet på Grefsen, Kirsti Nordbyhaug, som dirigerer koret, mens Erlend Fagertun, kantor i Grefsen kirke, akkompagnerer på piano.

Kveldskonsert

Senere på kvelden er det Fagertun som tar over dirigentstaven, når Kor21 entrer kirkegulvet, sammen med elever fra Grefsen skole, klokken 19.00. På repertoaret for julekonserten står både kjente og kjære julesanger og noen mer ukjente perler, ifølge arrangørene.

Kor 21 et blandet kor som ble startet i 1991, med basser, tenorer, sopraner og alter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere