RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dohus med dreneringsproblem


Manglende drenering gjør det speilglatt utenfor dohuset i Hvervenbukta.
Manglende drenering gjør det speilglatt utenfor dohuset i Hvervenbukta. Foto: Foto: Nina Schyberg olsen
Issvullen utenfor dohuset i Hvervenbukta gjør gangveien ufremkommelig, men skyldes ikke lekkasje.

HVERVENBUKTA: Store ismengder utenfor dohuset ved stranden i Hvervenbukta har til tider gjort gangveien på dette lille strekket ubrukelig.

LES OGSÅ: Vannlekkasje i Hvervenbukta

Det kan se ut som om det har vært lekkasje fra bygningen, men etter å ha undersøkt nærmere kan Friluftsetaten opplyse at dette ikke er grunnen.

Vannsig og dårlig drenering

– Issvullen skyldes ikke en lekkasje fra toalettet, men naturlig vannsig fra terrenget rundt toalettet kombinert med manglende drenering, sier kommunikasjonssjef Erik Bull-Valen i Friluftsetaten.

– Når det blir frost i bakken kommer ikke vannet videre og blir liggende på bakken og fryser til is. Friluftsetaten vil ikke gjøre spesielle tiltak her nå, men anmoder alle om å vise varsomhet. I framtiden ønsker vi å bygge om toalettet slik at det skal være tilrettelagt for handikapede. Da vil vi også prøve å løse dreneringsproblemet. Men foreløpig har vi ikke midler til et slikt byggeprosjekt, opplyser Bull-Valen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere