Gå til sidens hovedinnhold

Dolce & Gabbana-mobil og Samsungs første Android

Motemobil signert luksusmerket Dolce & Gabbana og Samsungs første Android-mobil er blant månedens nyheter i butikkhyllene.

AMOBIL.NO: Enten du trenger en ny mobiltelefon, eller bare er lei den du har, byr også denne måneden på flere nye modeller å velge mellom.

Nokia 2720 Fold

Først ut er finnene, som serverer to nye telefoner i september. Den ene er 2720 Fold, som er en kamskjellstelefon av det billige slaget.

Telefonen har en 1,8 tommer stor hovedskjerm. En mindre ytterskjerm viser deg hvem som ringer, om du har fått SMS og hva klokka er.

Internminnet er på 32 MB, og telefonen har ikke støtte for minnekort. Telefonen har innebygget FM-radio. Vil du surfe på nett, er Edge den raskeste teknologien.

På telefonens bakside finner du et 1,3 megapikslers kamera. 2720 Fold koster rundt 500 kroner.

Les også: Tre nye fra Nokia

Nokia 6710 Navigator

Deretter har vi 6710 Navigator, som er av det litt dyrere slaget. Som navnet tilsier er det navigasjon som står i fokus på denne modellen, og 6710 Navigator har assistert GPS. Telefonen kommer med Nokias eget kartprogram, Nokia Maps.

Skjermen til 6710 Navigator er 2,6 tommer stor, og har en oppløsning på 320 x 240 piksler. 6710 Navigator er en smarttelefon, hvilket betyr at du kan installere en rekke tilleggsprogrammer på telefonen, og i tillegg kjøre flere av dem i bakgrunnen samtidig.

Ellers har 6710 Navigator alt du trenger til å kommunisere i mobilnettet: super-3G, 3G, Edge og i tillegg Wi-fi til trådløse soner.

Internminnet er på 50 MB, og kan utvides med minnekort.

Telefonen kan ta bilder med en oppløsning på fem megapiksler, og har i tillegg autofokus og LED-blits.

Vil du ha deg et eksemplar av Nokia 6710 Navigator, må du ut med rundt 3300 kroner.

Les også: To nye GPS-telefoner fra Nokia

Samsung I7500 Galaxy

Samsung har også to modeller denne måneden, og den mest spennende av de er I7500 Galaxy.

Telefonen kjører operativsystemet Android, som gjør I7500 Galaxy til en smarttelefon i aller høyeste grad. I tillegg finner du drøssevis med ekstra programmer i programvarebutikken Android Market.

I7500 Galaxy har en 3,2 tommer stor trykkskjerm, og oppløsningen er på 320 x 480 piksler. Telefonen har kun fysiske menytaster.

Det er godt om plass på I7500 Galaxy. Telefonen har nemlig 8 GB lagringskapasitet, og i tillegg minnekortstøtte.

Både super-3G, 3G og Edge er på plass til surfing i mobilnettet. Wi-fi gir deg også gratis surfing innenfor trådløse soner. Innebygget GPS har telefonen også.

Det fem megapikslers kameraet har både autofokus og LED-blits.

4900 kroner må du ut med for å få et eksemplar av I7500 Galaxy.

Les også: Samsung slipper Android-mobil

Samsung E2120

E2120 er en svært enkel mobiltelefon for de som ikke skal gjøre stort mer enn å ringe og sende SMS.

Telefonens skjerm er nokså liten, nemlig bare 1,52 tommer. Oppløsningen er på 128 x 128 piksler.

Telefonens internminne er på 9 MB, og kan utvides ved hjelp av minnekort. FM-radio er på plass i tilfelle du vil få med deg nyheter på farten.

Kameraet til E2120 er blant de med lavest oppløsning hos dagens mobiltelefoner, nemlig 0,3 megapiksler. Dette er med andre ord ikke kameraet du bruker til å forevige bryllupsreisen eller andre viktige hendelser i livet.

Prisen på E2120 er foreløpig noe uklar, men du kan regne med at den vil koste under tusenlappen.

Sony Ericsson T715

Denne telefonen var spådd å komme forrige måned, men nå lover altså Sony Ericsson at du vil få se T715 i butikkhyllene i september.

Les også: Her er august-mobilene

T715 er en telefon med nedskyvbar skjerm, som støtter alle teknolgiene i mobilnettet, fra super-3G til Edge. Den nye telefonen er laget med detaljer i børstet aluminium, og store taster som skal gjøre SMS-skriving til en lek.

Telefonen har et kamera som kan ta 3,2 megapikslers bilder, og et fotolys er også på plass. Internminnet til T715 er på 90 MB, og kan utvides med ekstra minnekort.

T715 koster rundt 1900 kroner.

Les mer om T715 her

Sony Ericsson Jalou

Jalou er en motetelefon i kamskjellsformat. Hovedskjermen er to tommer stor, og har en oppløsning på 320 x 240 piksler.

På baksiden har telefonen et kamera som kan ta bilder i en oppløsning på 3,2 megapiksler.

Jalou er fullstappet med teknolologi for å sikre deg kjapp surfing i mobilnettet: Super-3G, 3G og Edge. GPS er også på plass om du skulle behøve litt navigeringshjelp.

Telefonens internminne er på 100 MB. Skulle ikke dette være nok, kan du utvide minnet med minnekort. Jalou vil koste rundt 1790 kroner.

Les også: Motetelefon fra Sony Ericsson

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar