RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dollarskred for suveren Tutta


Suzann Pettersen, som spiller for Oslo golfklubb og er fra Holmendammen, er igjen på vei oppover rankingen etter seieren i Canada søndag. Arkivfoto
Suzann Pettersen, som spiller for Oslo golfklubb og er fra Holmendammen, er igjen på vei oppover rankingen etter seieren i Canada søndag. Arkivfoto
Vant Canadian Open.

HOLMENDAMMEN: Det er snart to år siden Tutta vant en turnering på LPGA-touren, selv om hun har vært nære ved flere ganger, blant annet med tapt omspill om seieren i forrige uke.

Tuttaklasse

Men søndag kveld norsk tid var hun i egen klasse i Canadian Women's Open, der hun parkerte resten av feltet lørdag med en kanonrunde på 66 slag.

Sisterunden søndag var stabil og god. Avstanden hun hadde på fem slag til neste spiller, holdt seg. På ett tidspunkt var avstanden skrumpet inn til tre slag, men tre birdies på rad etter halvspilt runde gjorde at hun igjen hadde full kontroll.

Millionpremie

Canadian Women's Open er en av de aller største og pengestinne turneringene på LPGA-touren. Seieren ga Tutta 412.500 dollar, og det sendte henne fra 6. til 2. plass på pengelisten. Seieren vil helt sikkert også ha en positiv innvirkning på hennes posisjon på verdensrankingen.

Følgende melding fra golfesset på Twitter sier vel alt om hvor fornøyd hun er med å vinne igjen:

– Yes, yes, yes. FINALLY! I'm back!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere