RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dolokk stjålet


Humoristisk: Jeg kan ikke annet enn å ta det med et smil, sier senterleder Richard Elphinstone om tyveriene av dolokk på Senter Syd.
Humoristisk: Jeg kan ikke annet enn å ta det med et smil, sier senterleder Richard Elphinstone om tyveriene av dolokk på Senter Syd.
Senterleder Richard Elphin- stone kunne ikke annet enn å le da han så det hadde vært tyver på ferde på Senter Syd sine toaletter.

Mortensrud: De hadde behørig demontert dolokkene på to av senterets toaletter. Den første reaksjonen er å bli forbannet, men da jeg begynte å tenke litt over hva som hadde skjedd kunne jeg ikke annet enn å se humoristisk på det, humrer Elphinstone. Han kan fortelle at hærverk og tagging ikke er et ukjent fenomen, men stjeling av dolokk har ikke senterlederen opplevd før.

Disse setene har vært her i flere år. I løpet av en uke er det 35000 mennesker innom senteret, så du kan tenke deg at toalettsetene er godt innkjørt. Jeg vil tro at omtrent 12000 personer har sittet på hvert av dem, forsetter han. Til tyvene har han bare en ting å si:

Kos dere med de brukte setene!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere