RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Donald ble trøsten


Emma Julie Reyes Holm (11), Ajah Maria Bottohcham (11 år) og Darsia Paul (11) syntes det var hyggelig å møte Norges eneste Donald-tegner under Norway Cup.
Emma Julie Reyes Holm (11), Ajah Maria Bottohcham (11 år) og Darsia Paul (11) syntes det var hyggelig å møte Norges eneste Donald-tegner under Norway Cup. Foto: Foto: PR-operatørene.
Etter å ha tapt første kampen i Norway Cup, ble møtet med Norges eneste Donald-tegner et hyggelig lyspunkt.

EKEBERGSLETTA: Emma Julie Reyes Holm (11), Ajah Maria Bottohcham (11) og Darsia Paul (11) fra Hasle og Veitvet spiller for Lilletøyen IL under Norway Cup. Søndag fikk de møte Norges eneste Donald Duck-tegner, Arild Midtun, under arrangementet.

Fornøyde jenter

Jentene slappet av i solen med hvert sitt signerte Donald Blad og var, tross tap, fornøyde etter Norway Cups første dag. De hadde ikke vært lenge på sletta før de fant Donald-tegneren.

– Vi har bare vært her en time, så vi har ikke gjort så mye, men vi har spilt kamp og det var veldig morsomt, sier Emma Julie.

Tross tap i første kamp er jentene fornøyde og gleder seg til resten av arrangementet. Selv om det ikke ble seier første gangen er de fortsatt optimistiske:

– Vi tapte 2-0. Det var veldig dumt. Jeg får ikke spilt mer, men Ajah og Darsia skal spille en kamp i dag. Vi håper i hvert fall at det går veldig bra da, sier Emma Julie.

Startet som 18-åring

Da var det et plaster på såret å møte Arild Midtun i Donald-teltet og få et signert Donaldblad. I følge jentene selv leser de mye Donald, og det var stas å møte nordmannen som lager tegninger om anden fra Andeby. Darsia har i alle fall stor glede av arbeidet Midtun gjør.

– Det er morsomt å lese Donald Duck, for han er så klumstete når han gjør ting! sier hun.

Donald-tegneren selv synes det er deilig å være tilbake på Norway Cup der alt startet for 30 år siden.

– Jeg kom hit med tegnemappen min, gikk bort til Terje Nordberg og viste ham ting jeg hadde laget. Det ballet på seg, og siden jeg var 18 år har jeg levd av å tegne. Det er veldig gøy å være tilbake her og se alle, spesielt så mange Donald-fans. De er fine tilhengere å ha, og de setter den gode historien i høysetet. Det er lesende mennesker, og det er ikke av de verste, sier Midtun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere