*Nettavisen* Nyheter.

Drama på sletta

MS Abildsø hadde skumle hensikter i årets Norway Cup. Det viste sekstendelsfinalen mot Skarphedin.

EKEBERG: Det så mørkt ut for MS Abildsø da kampens store profil, Charlotte T. Bråttum, måtte ut med skade i åpningsminuttet. Men med Charlotte tilbake på banen snudde laget fra Oslo Øst kampen.

MS Abildsø kjørte kampen i hele første omgang, men det var ikke før Charlotte var tilbake på banen de virkelig store sjansene kom. Jentene måtte vente til tilleggsminuttene før det virkelig ble farlig. Mari Nydahl-Nilssen dukket plutselig opp på bakerste stolpe etter et innlegg. Hun satte ballen i mål, men scoringen ble noe tvilsomt annulert for hands. Like etter var Nydahl-Nilssen på farten igjen, denne gangen gikk avslutningen i tverrliggeren.

Antiklimaks

Etter en fartsfylt første omgang fra MS Abildsø ble starten på andre omgang et antiklimaks. Skarphedins gode venstrekant tok ballen i egne bein og skar inn i sekstenmeteren. Avslutningen i det korte hjørnet var velplassert, og mot spillets gang tok Skarphedin ledelsen.

Etter halvspilt andre omgang kom imidlertid den viktige utligningen for MS Abildsø. Bråttum kom seg fri på venstrekant og slo lavt inn mot bakerste stolpe, der dukket Mari Nydahl-Nilssen opp og 1-1 var et faktum.

Rett fra avspark gikk MS Abildsø i angrep igjen, og denne gangen gjorde Charlotte T. Bråttum alt selv. Hun snappet opp en slurvete pasning i Skarphedin-forsvaret og satte kontrollert inn ledermålet.

Golden Goal

Det er imidlertid ikke slutt før dommeren blåser, og to minutter på overtid fikk Skarphedin frispark på tjuefem meter. Ballen ble slått inn i feltet og en uheldig Maria Kongsvik forsøkte å hindre scoring, men måtte isteden se ballen gå fra hennes hode og i nettet. Dermed var det duket for ekstraomganger og golden goal.

Etter åtte nervepirrende minutter var det MS Abildsø som tilslutt kunne juble for avansement. Charlotte T. Bråttum gikk på et nydelig raid og avsluttet iskald i krysset. Det ble en fantastisk avslutning på en fantastisk kamp. Ps. MS Abildsø røk ut på myntkast i kvartfinalen mot finske Tu We.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.