RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Niklas Eriksson fikk direkte rødt kort for å ha lagt Thomas Pettersen i bakken. Etterpå omringet alle Holmlia-spillerne Eriksson.
Niklas Eriksson fikk direkte rødt kort for å ha lagt Thomas Pettersen i bakken. Etterpå omringet alle Holmlia-spillerne Eriksson. Foto: FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Dramatikk da Akerselva vant

I en utrolig nervepirrende kamp tok Akerselva sin åttende strake seier mot Holmlia. Og på slutten kokte det i Holmliahallen.

Holmlia: Akerselva vant til slutt 6-5 i en meget nervepirrende kamp mot Holmlia. Og for en dramatikk det ble helt mot slutten av kampen.

Mistet hodet

Det hele startet da Akerselva ledet 6-4 med litt mer enn to minutter å spille av kampen. En ball går via dommeren og ut av banen.

En gyllen regel er da at laget spiller ballen tilbake til motstanderlaget noe ikke Holmlia gjorde og dermed kunne score et enkelt mål. Da gikk det en kule varmt for Niklas Eriksson som hoppet på målscoreren og plutselig var alle på banen for å ha et ord med i spillet.

– Det Holmlia gjør er unfair. Det Eriksson gjør er ikke rødt kort. Han legger en mann i bakken og det er ingen slag, sier Paolo Caroprese.

Holmlias kaptein, Magne Lier, forstår at spillerne blir frustrert når sånt skjer, men forsikrer at de ikke gjorde det med vilje.

– Det som skjedde skal ikke skje. Mine medspillere sier at de ikke fikk med seg det dommeren sa og jeg har vanskelig å tro at mine spillere gjør slikt med vilje, sa han etter kampen.

Vil rykke opp

Akerselva tok sin åttende strake seier mandag og nå lukter det opprykk for guttene.

– Hvorfor har dere gjort det så bra?

– Vi har kastet ut en del gamlinger og erstattet de med yngre krefter som vil opp. Vi jobber knallhardt i hver kamp. Målet er opprykk, sier Caroprese.

Effektive

Seieren mot Holmlia var uansett noe ufortjent ut i fra spill og sjanser.

– Holmlia er dritgode, med noen spillere som holder god eliteserieklasse, sier Caroprese.

Trener for Holmlia, Andreas Hildremyr, hyller effektiviteten til Akerselva.

– De gjør ting enkelt og er utrolig effektive. Alle spillerne jobber utrolig hardt, sa han etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere