*Nettavisen* Nyheter.

Dramatisk på Nordseter

Nordseter skoles elevforestilling 2007 står for døren, og premièren går av stabelen i morgen.

Nordseter: Det hersker liten tvil om at det finnes masse dramatisk talent på Nordseter skole. I fjor imponerte elevene stort med sin Ibsen-forestilling, og elevene ble sågar plukket ut til å være med på Ibsen-årets "kick-off" på Bjerke videregående skole.

Elevene skal i år sette opp et stykke basert på en bok av den svenske forfatteren Jonas Gardell. Boken heter "En ufo gjør sin entré" og handler om Juha og klassekameratene som går det siste året på ungdomsskolen. Handlingen foregår i Sverige i året 1979. Gardell skriver om ungdomstidens problemer og hvordan hovedpersonen takler press og mobbing. Juha føler seg som en ufo som flyter rundt i "rommet" og sliter med å finne en identitet.

Stykket er for anledningen dramatisert av Hilde Aarflot som er lærer ved Nordseter skole.

Vi har holdt på siden før jul med å øve inn stykket. Det er cirka 100 elever som er med og bidrar til forestillingen, forteller Maria Gjerstad Maseng som er en av elevene i PR-gruppa. Hun innrømmer at det er hektiske dager før premièren, men er sikker på at alt faller på plass. Premièren i morgen, fredag 12. januar, starter klokken 18.00. Man vil også kunne se forestillingen lørdag 13. januar klokken 17.00 og søndag 14. januar klokken 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.