RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dramatisk poengdeling

Lyn hentet hjem ett poeng i Drammen.

DRAMMEN: Lyn dro til Drammen for å reise seg etter å ha tapt to poeng på overtid i forrige kamp. Men laget fra Oslo måtte slite mot andrelaget til topplaget i eliteserien, med blant andre Peter Kovacs og Flemur Kastrati i troppen. De to satte også inn hver sin scoring for hjemmelaget.

Både Faisal Dahir og Didrik Sereba hadde en god dag på jobben, og scoret hvert sitt for Lyn i det som utviklet seg til å bli en neglebiter av en fotballkamp.

– Jeg er greit fornøyd med resultatet slik det ble, det var god motstand, og vi var brukbar vi og, er Finn Bredo Olsens konklusjon etter kampen

SE HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN I VIDEOVINDUET ØVERST!

Er du på mobil? Klikk her for å se høydepunktene i eget vindu!

Blodig

En som også kan være fornøyd med innsatsen, er Faisal Dahir. Han noterte seg for både mål og målgivende, i tillegg til å skape mye trøbbel for drammenserne. Men både Dahir og mange andre vil nok klø seg i hodet over hvordan han klarte å bomme på åpent mål fra kloss hold i første omgang.

Bommen kan du se i videoen over (etter cirka 3.40), sammen med resten av høydepunktene fra kampen.

Veldig dramatisk ble det i slutten av 1. omgang, da Lyns Gøran van den Burgt blir liggende nede etter en hodeduell. Midtbanespilleren hadde fått seg et kutt i panna, og ble sendt til legevakten.

Strømsgodset satte inn sitt 2-1-mål på overtid i første omgang da Lyn bare hadde 10 mann på banen.

Les også: Lyn med fem fulltreffere mot Harstad

God debut

Lyns nysignering Rune Isaksen (tidligere Tromsø IL og Senja IL) spilte samtlige 90 minutter i sin debutkamp.

– Jeg syns Rune er en god fotballspiller. Han er voksen i spillet sitt og viser at han har en fin fot. Han kommer til flere sjanser, og kunne nesten alene ha avgjort denne kampen. Jeg er fornøyd med å ha fått han ombord, sier Bredo.

Lyn ligger nå på en tredjeplass på tabellen med 28 poeng. Over ligger Raufoss med 35 poeng, mens Alta troner øverst med sine 46.

Lyns neste hjemmekamp er søndag 18. august mot nettopp Raufoss. Her kan du se høydepunkter fra forrige kamp mellom lagene.

r

Debutant Rune Isaksen viste at han kan bli en nyttig spiller for Lyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere