RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dramatisk votering om AU

Generalforsamlingen slapp ikke billig unna samtlige kandidater til AU fikk benkeforslag, og to av dem gikk igjennom.

SPORTSPLASSEN: Klokken var over ett på natten, da de siste medlemmene forlot Bekkelagshuset. Avstemmingen til AU ble både dramatisk, og langtekkelig. Til slutt ble kandidatene delt mellom valgkomiteens innstilling, og benkeforslagene. Frode Stenvik snakket glimrende for seg, og var den mest suverene i valgkampen, hele 83 stemmer foran Arne Huuse, i kampen om sekretærplassen.

Vi er strålende fornøyd. Vi fikk lederen og nestlederen. Jeg håper og tror klubben vil samles om dette AU'et, uttaler Øystein Sundelin på vegne av valgkomiteen.

Jeg er veldig fornøyd med styresammensetningen, og er klar for å jobbe for hele BSK, var Henning Andersens knappe kommentar på telefon dagen derpå.

Det ble for øvrig tynnere i rekkene jo mer man nærmet seg midnatt, og til slutt var det bare litt over 200 stemmeberettigete, etter rekordmange (303) på starten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere