*Nettavisen* Nyheter.

Drammen herjet med BSK/NIF

Michael Bech Rehnquist lover å komme sterkere tilbake med bedre forsvarsspill i de neste kampene. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

BSK/NIF tapte 38-31 mot regjerende seriemester Drammen lørdag. Etter kampen får forsvaret stryk av både spillere og trenere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Drammen var suverene de siste 15 minuttene Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Klikk på bildet for å forstørre.

Johannes Hippe scoret åtte mål mot Drammen. Men spilleren selv var knust over det svake forsvarsspillet etter kampen. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Niffen: BSK/NIF var meget rufsete bakover i lørdagens kamp mot Drammen. Gjestene fikk altfor lett fritt spillerom fremover og i tillegg så hadde heller ikke keeperen noen redninger. Dermed endte årets første hjemmekamp med et soleklart tap.

Manglet Lundgren

Banens beste, Johannes Hippe, klarte ikke glede seg over utmerkelsen etter kampen. Han var rasende både på sin egen og lagkameratenes innsats bakover.

– Dette var ikke bra. Se på resultattavla. Dette er langt i fra godt nok. I dag setter vi ikke forsvaret og det skal bli godt å få tilbake Fredrik Lundgren der bake, sa en meget skuffet åtte-målsscorer etter kampen.

Også spillende trener, Michael Bech Rehnquist, gleder seg til å få tilbake Lundgren i forsvaret.

– Lundgren er krumtappen vår i forsvaret og vi savner han i dag. Nå håper vi han blir frisk til de kommende kampene, sa Rehnquist.

Bra start

BSK/NIF startet forøvrig meget bra. De tok tidlig en tremålssledelse, men måtte gå til pause fire mål under gjestene fra Drammen. Etter pause startet hjemmelaget som i første og var halveis kun ett mål bak gjestene, før det raknet fullstendig den siste halvdelen.


– Vi kan ikke tillate oss å slippe inn godt over 30 mål hver eneste kamp. Drammen herjer med oss bakover og keeperene har heller ingen redninger. Og når vi bommer på for mange 100 prosentsjanser, så har vi ikke mulighet til å være med på en dårlig dag,sa Rehnquist.

Mye å rette opp

Allerede tirsdag er det ny kamp i Nordstrandhallen når Viking kommer på besøk i fjerde runde i NM.

– Da skal vi klinke til. Vi har mye å revansjere, sa Johannes Hippe.

Treneren maner spillerne til å legge dagens kamp bak seg og se fremover.

– Vi har en del å rette opp til neste kamp. Men innstillingen og innsatsen til spillerne er meget bra, så jeg lover at det er en revansjesugen gjeng vi får se de neste kampene, avslutter Michael Rehnquist.

PS: Det var 524 tilskuere til stede lørdag.

– Det var et bra oppmøte, men vi mangler de siste 150 og vi mangler fortsatt de kjente fjesene vi har etterlyst, sa Tom Nilsen etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.