*Nettavisen* Nyheter.

Drapsmannen kjente offeret

  Foto: FOTO: Google Maps

Politiet i Oslo har åpnet drapsetterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i går. Drapet skal ha skjedd i Oppsal-området.

Klikk på bildet for å forstørre.

– Vi er fortsatt usikre på hva som skjedde i forkant av drapet, sier Politiinspektør Hanne Kristin Rohde. Foto: FOTO: ALEXANDER SYNSTAD

OSLO: Politiet opplyste på en pressekonferanse mandag at en 54 år gammel mann ble funnet drept i en leilighet i Haakon Tveters vei på Oppsal søndag. Politiet antar at mannen ble drept lørdag 1. oktober.

Del på Facebook

En bekjent av offeret har erkjent drapet via sin advokat. Politiinspektør Hanne Kristin Rohde opplyste på en pressekonferanse mandag at den drepte skal ha bodd i siktedes leilighet i lengre tid.

Ifølge politiet skal siktede ha forklart seg om motivet for drapet, men Rohde ønsker ikke å å i detalj om hva han har forklart.

– Vi er fortsatt usikre på hva som skjedde i forkant av drapet, sier Rohde.

Like før klokken 15 i går, søndag, tok advokaten til den siktede 55-åringen kontakt med politiet for å melde fra.

Politiet rykket like etter ut til den aktuelle adressen på Oppsal, og fant mannen død.

Politiet opplyser at mannen antagelig døde som følge av en hodeskade, men vil ikke gå ut med informasjon om drapsvåpenet. I følge VG skal politiet ha beslaglagt flere gjenstander de mener kan settes i sammenheng med drapet.

Vet du noe om saken? Tips oss på nett@dittoslo.no

Torsdag i forrige uke gikk drapsalarmen på Furuset i Groruddalen, da en 21 år gammel mann ble funnet drept.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.