RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmannen var psykotisk


Åsted: Det var i denne bygården 61-åringen ble funnet drept i august i fjor. Foto: Øystein Dahl Johansen
Åsted: Det var i denne bygården 61-åringen ble funnet drept i august i fjor. Foto: Øystein Dahl Johansen
Den 30 år gamle mannen som drepte en 61 år gammel mann i Christian Michelsens gate 34 i juli i fjor er dømt til tvingen psykisk helsevern.

CARL BERNER: På formiddagen den 30. juli i fjor fikk politiet melding om at en mannsperson kun ikledd underbukse ble observert vandrende rundt på Carl Berners plass. Da han ble tilsnakket av politiet la han på sprang, men ble innhentet. Politiet forklarte nylig i Oslo tingrett at mannen virket fjern og ble kjørt til legevakta for behandling av kuttskader på hendene. Han ble så sendt videre til psykiatrisk akuttavdeling på Ullevål for observasjon. Her var han innlagt i én uke, men ble utskrevet uten registrerbare psykotiske symptomer.

I mellomtiden ble 30-åringens kamerat og samboer funnet død i sin leilighet i Christian Michelsens gate 34, etter at han ikke kom på jobb etter ferien. 30-åringen ble raskt pågrepet for drapet og har siden blitt utredet av rettspsykiatere som har konkludert at han var psykotisk da han slo, sparket og kvalte 61-åringen til døde. I retten forklarte 30-åringen at han våknet opp på siden av 61-åringen og så satan ligge der. Han ble redd og gikk til angrep.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere