*Nettavisen* Nyheter.

Drapsmistenkt pågrepet på Sandaker

En mann som er kjent for å drive torpedovirksomhet er arrestert etter at en person ble funnet død i en brennende bil ved Esso ved Haugerud senter klokken 18.30 mandag kveld. (Foto: Magne Mellem Enoksen)

Politiet pågrep og siktet Stig Millehaugen på Sandaker i forbindelse med drapet på en lederskikkelse i Young Guns på Haugerud mandag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Mannen ble pågrepet i en leilighet i Åsengata på Torshov. Den drepte er ifølge VG Nett en lederskikkelse i den kriminelle gjengen Young Guns.

Politikilder bekrefter overfor nettstedet at det var Millehaugen som ble pågrepet på et frigangshjem på Sandaker, hvor han forberedte seg på et liv utenfor murene. Han ble ført ut med en hettegenser over hodet.

Millehaugen har tidligere blitt betegnet som Norges farligste person, var i ferd med å avslutte soningen av den siste fengselsstraffen som omhandlet en drapsdom på 17 år og en ransdom på seks år.

Politiet ble varlset om skyting på Haugerud klokken 18.30. Det ble også varslet om en brennende bil ved blokkene bak Haugerud senter.

Da de kom til stedet, fant politiet en mann skutt i den brennende bilen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.