RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Geir Feltstykket er skremt og sint etter episoden hvor datteren hans og to andre ble drapstruet av en psykisk ustabil person på Nordstrands bad.
Geir Feltstykket er skremt og sint etter episoden hvor datteren hans og to andre ble drapstruet av en psykisk ustabil person på Nordstrands bad.

Drapstruet på badetur ved Nordstrands bad

To tolv år gamle jenter og en mamma måtte rømme fra Nordstrand bad etter å ha blitt truet på livet av en beruset person torsdag kveld.

NORDSTRAND:Den psykisk ustabile mannen søkte først kontakt med moren til en av jentene. Hun syntes personens adferd var ubehagelig og ba ham la dem være i fred. Mannen likte dette dårlig, og begynte å drapstrue badegjestene. Han klarte å stikke av før politiet kom på plassen.

Ubehagelig

Mannen er av utenlandsk opprinnelse og har oppholdt seg på Nordstrand bad flere ganger før. Ifølge avisens kilder skal han ha vært iført gule klær og solbriller. Han skal være av afrikansk opprinnelse. Moren forteller at hun og jentene ble livredde, da mannen dukket opp torsdag kveld.

- Han var tydelig påvirket, da han kom bort til oss. Jentene var i vannet og de fortalte meg at han har oppsøkt dem tidligere. De syntes han var ekkel. Jeg ba ham derfor la oss være i fred. Da ble han fryktelig sinna. Han var tydelig ute etter bråk. Han sa han skulle drepe meg og familien min, forteller moren som ikke ønsker stå frem med navn.

Ettersom mannen ikke ga seg, ga moren tydelig signal om hun ville ringe politiet. Mannens skremmende adferd skal ha skremt bort de andre badegjestene. - Han sa at han skulle møte politiet og ta dem også. Det var tydelig at han ikke ønsket at de skulle komme, sier hun videre.

Livredde

Etterhvert fjernet mannen seg, da han skjønte at politiet var på vei. Både moren og jentene på 12 år ble svært redde av den skremmende episoden. Det som startet som et hyggelig kveldsbad, endte i redsel.

- Vi skulle bare ned og ta et kveldsbad. Jentene var livredde, og de satt og skalv. Det som gjorde det hele ganske ekkelt var at vi var alene med mannen. De fleste forsvant fra stedet da dette skjedde, forteller hun videre.

Sykelig adferd

Politiet søkte etter den berusede mannen uten å lykkes. Da Nordstrands Blad tok kontakt fredag, fikk vi følgende opplysninger fra etterforskningsleder Trond Vennatrø.

- Vi har en konkret mistenkt i saken og politiet forsøker nå få tak i personen. Han er av utenlandsk opprinnelse og er kjent av oss fra tidligere, sier han.

- Hvilke forhold er dette snakk om?

- Det ønsker jeg ikke kommentere, sier Vennatrø. Far til en av jentene, Geir Feltstykket, synes det er skremmende at psykisk ustabile mennesker gjør livet utrygt for et fredelig nabolag på denne måten.

- Det er skremmende at sånne kan gå til fysisk angrep, til og med på 12 år gamle jenter og en mor. Jeg ble både skremt og sint. Synes nok at politiet bør følge opp denne saken i form av mer tilstedeværelse. At de tar seg en tur innimellom har nok en preventiv effekt. Kanskje burde kommunen sette inn vektere. Her snakker vi om trygghet og velferd for våre barn, sier han.

Moren forteller at truslene har satt en alvorlig støkk i henne for resten av sommeren.

- Han hadde en sykelig og truende adferd. Her bør nok vi som er foreldre gå sammen og følge nøyere med på hva som skjer på badet. Sånn kan vi ikke ha det! I ettertid har jeg tenkt at dette ikke var bra. Veldig skummelt. Mannen virket helt vill, avrunder moren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere