RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepende kjedelig drapsmann


ANMELDT: Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles
ANMELDT: Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles Foto: Foto:
Midtøstens tøffeste snikmorder går ettertrykkelig på nesa i håndholdt-debuten.

GAMER.NO: Støvet har knapt nok lagt seg etter fjorårets hit med Assassin's Creed, før Ubisoft er parat med et splitter nytt eventyr med snikmorderen Altaïr til Nintendo DS.

LES OGSÅ ANMELDELSEN AV UEFA EURO 2008

Assassin's Creed er et originalt konsept med et spennende univers som godt tåler litt utbrodering. Derfor er det skuffende at vi her blir avspist med noen få timers standard plattformhopping og sverdsvinging når vi kunne ønsket oss noen saftige avsløringer fra Altaïrs mystiske fortid.

LES OGSÅ ANMELDELSEN AV SEGA BASS FISHING

Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles plages av en rekke irriterende feil som konseptet ikke er i nærheten av å veie opp for. Altaïr kjører seg fast i vegger, tak og bjelker, og han finner det gjerne for godt å segne om dersom bare kappen kommer i nærheten av spillets feller. Vegger og bygninger skal bli gjennomsiktige når man går bak dem, men ofte blir det bare et takras av halvtransparente streker og usynlig geometri.

LES OGSÅ ANMELDELSEN AV MYSTERY DUNGEON: SHIREN THE WANDERER

Vår helt har et noenlunde godt sett med bevegelser, men vi får bare unntaksvis mulighet til å knytte disse sammen på en tilfredsstillende måte.

Det er faktisk spillets enkle minispill lagt inn for variasjonens skyld som fungerer best, rett og slett fordi de virker som de skal uten å hele tiden bli avbrutt av tekniske irritasjonsmomenter.

LES OGSÅ ANMELDELSEN AV DUNGEON EXPLORER

Det er mulig at de som aldri får nok av plattformhopping og sverdkamp, vil finne noe å more seg over her. Men man skal være særdeles lite kresen for å kunne overse spillets mange feil.

LES HELE ANMELDELSEN AV ASSASSIN'S CREDD: ALTAÎR'S CHRONICLES

LES OGSÅ ANMELDELSEN AV UNIVERSE AT WAR: EARTH ASSULT


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere