RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept med egen kniv


Politisperringer utenfor området hvor Vegard Bjerck ble funnet drept i fjor.
Politisperringer utenfor området hvor Vegard Bjerck ble funnet drept i fjor.
Ifølge familiemedlemmer som har forklart seg for politiet, hadde Vegard Bjerck ofte med seg en lommekniv. Og siden politiet ikke finner dette våpenet gjør at de tror at dette kan være drapsvåpenet.

SKØYEN: Den 43 år gamle IT-gründeren ble drept i garasjeanlegget i sitt eget borettslag på Skøyen 18. desember i fjor. Politiet mener drapet skjedde i affekt etter at Bjerck overrasket en nabo (42) som skrapet opp biler i garasjeanlegget.

Ifølge TV2 kan offeret ha blitt drept av egen lommekniv.

– Det er detaljer som jeg ikke vil kommentere. Det er en god del detaljer i denne saken som vi må holde tilbake, blant annet fordi siktede skal konfronteres med det, sier politiadvokat Cecilie Gulnes i Oslo politidistrikt til TV2Nyhetene.

Siktelsen ovenfor siktede er også uforandret.

– Mistanken mot mannen har ikke blitt svekket i løpet av de siste fire ukene. Vi har hatt fokus på om han har vært på datamaskinen sin på drapstidspunktet, og vi kan så langt ikke finne at han har alibi for drapstidspunktet, sier Gulnes til TV 2 Nyhetene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere