RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept på jobb

En mannlig lege ble i formiddag drept med kniv på sitt eget kontor på Centrumsklinikken på Arbeidersamfunnets plass 1. Politiet evakuerte hele bygningen i jakten på gjerningsmannen.

SENTRUM: Politiet fikk meldingen om det brutale drapet klokken 12.37. Sentrum politistasjon ligger på andre siden av gaten fra åstedet, og rykket straks ut med væpnede tjenestemenn til stedet.

Søkte gjennom bygget

Operativ uteleder på stedet, Snorre Haugan, kunne opplyse at de lette systematisk gjennom bygningen etter drapet i håp om å pågripe gjerningsmannen inne i selve bygget.
Mistenkte skal være fra Iran eller Irak, og skal være ikledd en sort parkas med skinn på hetten og mørke benklær. Da han forlot åstedet bar han på en hvit pose som inneholdt en stor kniv.
Offeret døde på stedet etter å ha blitt stukket gjentatte ganger i bryst og hals med kniven. I flere timer søkte politimenn utstyrt med skjold, køller og pistol i bygget, som i følge en forbipasserende tjenestemann skal være svært kronglete med sine mange rom og kroker.
Ingen andre personer skal være alvorlig fysisk skadet som følge av overfallet. Det er foreløpig ukjent hva gjerningsmannen gjorde på kontoret.

Aksjon på Bjerke

Operasjonsleder Finn Belle kunne klokka kvart på fem bekrefte overfor VG Nett at de i nettopp hadde hatt en væpnet aksjon på Bjerke, uten at det endte i pågripelse. Politiet jaktet på det tidspunktet på en navngitt person.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere