RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Egil «Drillo» Olsen går inn i trenerteamet til Lyn.
Egil «Drillo» Olsen går inn i trenerteamet til Lyn. Foto: Arkivfoto:Andreas Lindbæk

Drillo gjør trenercomeback i Lyn

Egil «Drillo» Olsen har ikke gjort sitt som fotballtrener. Den tidligere landslagssjefen går inn i trenerteamet til Lyn.

OSLO: Egil «Drillo» Olsen første kamp for Lyn blir kommende søndag når Lyn møter Førde på Bislett. Den kampen kan du se direkte på dittOslo.no

– Jeg har tidligere trent Lyn i fire år på slutten av 80-tallet og bor i nærområdet. Treningsfeltet ligger nesten i hagen min. Jeg har hatt et møte med de andre trenerne og synes dette ser veldig spennende ut, sier Drillo til Lyns nettsted.

Les også: Se Lyn mot Førde direkte

Den tidligere eliteserieklubben sliter i 2. divisjon og er nest sist på tabellen. Forrige uke ga trener Finn Bredo Olsen beskjed om at han sluttet med umiddelbar virkning.

Drillo blir ikke hovedtrener, men går inn i trenerteamet sammen med Jonas Rygg (som blir hovedtrener) og Viggo Strømme. Sammen leder de laget i kamp mot Førde på Bislett søndag.

Drillo møter spillerne under torsdagens trening på Kringsjå.

Han skal forsette som kommentator i TV 2, men kommer til å lede minst en trening i uka og være med under kamper som ikke kolliderer med kommentatorjobben.

– Vi er kjempefornøyde med denne løsningen. I dette teamet får vi kontinuitet, faglig tyngde og erfaring. Dette var plan A, og vi er glade for å få den på plass allerede nå, sier styreleder Odd Karlsrud i Lyn. (©NTB)

Les også: Bredo ferdig i Lyn

Les også: Bastionen: – En voksen og riktig avgjørelse

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere