Gå til sidens hovedinnhold

Drita full mann stupte av sykkel

Stoppet ungdomsfest, fikk kjeft - knuste rute, klagde på isbilen, kastet stein på T-banen. Dette er noen av politiets oppdrag de siste dagene. Les politiloggen her.

Kjørt til arresten

Abildsø: Politiet stoppet natt til lørdag en bil i Lambersteterveien på Abildsø. De tre i bilen ble pågrepet etter at det var funnet narkotika på dem. De tre som ikke var fra området, var i alderen 21, 22 og 27 år.


Stoppet ungdomsfest

Katten: Gjennom forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon, ble en ungdomsfest på Katten stoppet fredag kveld. Mange var samlet på stedet, og politiet mente det var best å avlyse festlighetene. I løpet av en times tid hadde alle forlatt stedet, mange hjemover til Follo.

Tørrkokte kjeler

Holmlia/Rustad: Politiet fikk søndag to meldinger om tørrkokte kjeler. Første melding kom litt over klokken 5 på morgenen fra Ravnåsen på Holmlia. En person ble tatt hånd om av ambulansepersonell etter å ha fått i seg noe røyk.
Den andre meldingen kom sent på kvelden fra Rustadgrenda der det kom mye røyk fra en leilighet i 8. eller 9. etasje. Også her viste det seg å stamme fra et mislykket måltid. Ingen ble skadet.


Fant stjålet bil

Holmlia: Politiet kom søndag ettermiddag over en rart parkert bil nederst i Asperudveien ved Holmlia stasjon. Denne viste seg å være stjålet på Lørenskog, og settes også i forbindelse med et innbrudd.


Forsøkte å stjele moped

Bekkelaget: Politiet fikk fredag kveld melding om at to gutter forsøkte å stjele en moped som sto på bensinstasjonen på Mosseveien/Bekkelaget.
De to forsvant utover Mosseveien, men politiet fant etter hvert frem til to guttene i alderen 16 og 17 år, noe som stemte til beskrivelse. De ble anmeldt for skadeverk.

Røyk, men ikke brann

Høyenhall: Politiet fikk fredag litt over klokken 18 melding om røykutvikling fra et hus ved Høyenhall T-banestasjon. Det viste seg at røyken kom fra en bil i Bekkeveien.


Påvirket kjøring

Bjørndal: Politiet kom mandag kveld over en bilist med det de betegnet som «rar kjøring» i Ljabruveien ved oppkjøring til Bjørndal. Den 40 år gamle mannen, som er en kjenning av politiet, ble tatt med for utvidet blodprøve i og med de mistenkte han for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Bil mot sykkel

Nordstrand: En 63 år gammel kvinnelig syklist ble mandag morgen kjørt til legevakten med smerter i ryggen. Hun hadde kollidert med en bil i Lambertseterveien på Nordstrand.


Farlig stopp ved overgang

Hauketo: Selvfølgelig skal man stoppe for fotgjengere ved overgang, men bråstopp kan være farlig. Det fikk tre bilister erfare i Ljabrudiagonalen ved Hauketo stasjon fredag ettermiddag. To biler klarte å stoppe - men ikke den tredje. Dermed ble det tre biler i en smell. To personer klaget over smerter i nakken.


Kastet stein på T-banen

Lambertseter: Politiet fikk søndag ettermiddag melding om at to gutter i 13-årsalderen kastet stein ned på T-banen på Lambertseter.


Tatt med trimmet moped

Bekkelaget: Politiet kom mandag morgen over to gutter med en moped i Ekebergveien på Bekkelaget. Det viste seg at mopeden var ulovlig trimmet. Far til føreren, en gutt på 16 år, kom og ordnet opp. Kjøretøyet ble avskiltet.


Drita full mann stupte av sykkel

Prinsdal: Politiet fikk søndag kveld melding om trafikkuhell i Nedre Prinsdals vei. Det viste seg å være en meget beruset person som hadde stupt av sykkelen. De som meldte om forholdet, sa at de ikke fikk kontakt med vedkommende. Det fikk imidlertid politiet.
Ambulanse tok med seg den 37 år gamle mannen til legevakten, og politiet tok hånd om sykkelen som viste seg å være stjålet.


Tente på papir

Munkelia: Politiet fikk klokken 03.30 natt til søndag melding om brann på Munkelia T-banestasjon. Det viste seg at det var satt fyr på papir ved billettautomaten. Politiet lette i området, men resultatløst. De har imidlertid opplysninger å jobbe videre etter. Dette var ikke første gangen det er satt fyr på papir på dette stedet.

Skulle gjøre hærverk

Bogerud: Politiet fikk lørdag kveld melding om at en guttegjeng var på vei til en barnehage i Paal Bergs vei på Bogerud for å gjøre hærverk. Da politiet kom til stedet, viste det seg at ungdommene var både hyggelige og greie - og hadde i alle fall ikke noe hærverk på gang.


Fire i en smell

Mortensrud: Treg trafikk gikk enda saktere mandag litt over klokken 6 på E6 ved Mortensrud. Der kjørte nemlig fire biler i hverandre. En bråstoppet og dermed kom domino-effekten. En person klaget over vond nakke. Viking ryddet opp.

Fikk kjeft - knuste rute

Bøler: Politiet fikk lørdag kveld melding om skadeverk. En person hadde kjeftet på to personer. De svarte med å knuse en rute i huset hans. Deretter forsvant de. Huseier har anmeldt forholdet.


Klage på isbilen

Holmlia: Isbilene er populære for mange, men ikke når de blir for aktive i sitt salgsopplegg. Politiet fikk fredag kveld melding fra Nordåsveien på Holmlia. Der hadde en isbil begynt å bruke gangveiene for å komme til sine kunder. En politi-enhet kom til stedet. Isbil-sjåføren fikk en kraftig advarsel.

Mistenkelig parkering

Holmlia: Politiet kom søndag ettermiddag over en bil nederst i Asperudveien ved Holmlia stasjon, som var parkert på en slik måte at den vakte etatens mistanke. Denne viste seg å være stjålet på Lørenskog, og settes også i forbindelse med et innbrudd.

Reklame

Dette gir du til morsdagen