RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Driter i Spellemann

Allerede under pausen, forutså Christer Falck at det ikke skulle bli noe pris på Sofian. Jeg har sett på juryen, og det er ikke særlig mange Sofian-vennlige mennesker, sa han.

Majorstua: Sofians plateselskapssjef, Christer Falck er enig med sin stigende stjerne, at Alarm-prisen er annerkjennelse nok for 2005, og vel så det.
Å få Alarm-prisen betyr mye heder og ære, det innebærer at du har blitt godtatt av anmelderne og musikkbransjen som vet hva god musikk er for noe, sier Falck.
Falck tror Alarm-prisen kan være viktigere for Sofians karriere på lang sikt, enn en Spellemann-pris.
Det var 70 anmeldere som stemte frem Sofian på Alarm, og det betyr mye mer enn Spellemann. Spellemann er viktigere for salget her og nå, det er mer kommersielt. Jeg driter litt i det, sier Falck.

Pengepremie

Med 100.000 kroner i prispenger og 150.000 i annonsepenger i Dagbladet etter Alarm-prisen, håper Falck at Sofian kan ta seg litt fri fra jobben, og dedikere seg 100 prosent til musikken.
Sofian har fra starten sjonglert både en fulltidsjobb og musikk-karriere, og med litt ekstra penger i banken tror Falck at Sofian kan nå enda høyere.
Da blir jo resultatene bedre, sier Falck.
Men Sofian har ingen planer om å forlate sin stilling som SFO-medarbeider.
Jeg jobber med psykisk utviklingshemmede barn, og jeg synes den jobben er så meningsfull at jeg ikke vil forlate den. Uansett så strekker jo ikke pengene til i lengden, sier Sofian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere