RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Dritt» i skiløypa

Munnhuggeri og dritt i løypa, men hva syns Oslo-folket om det?

Sognsvann: Dittoslo tok turen til Sognsvann for å spørre naturelskere hva de syns om den lille krigen mellom hundekjørere og skiløpere.

Les også: Mann (59) slått ned to ganger i skiløypa

Les også: Thorbjørn (77) truet med juling av skiløper


– Marka er et sted alle skal få mulighet ti å ferdes. Mitt inntrykk er at det er regulert, og jeg har respekt for skiløperne. Men det er unødvendig at folk blir aggressiv. Det er bare tull, og da har det gått for langt, sier Eivind Dundas.

 


– Pussig! Jeg har ikke lagt merke til det, eller at hunder legger fra seg i løypa. Det er jo bare til å vippe det ut av løypa. Men de i «kondomdress» er det jo ellers et problem med uansett, mener Ivar Tronsmo.

 


1_INNGANG:
Brita Østvold er fra «landet» og ofrer ikke en kalori for å tenke på det:
– Jeg er fra landet og er ikke så nøye på det. Jeg bruker ikke energi på å irritere meg over det, sier hun.

 – Det er ikke akseptabelt. Det er greit å gjøre det i skogen, men ikke i løypa. Da plukker du opp og ber om unnskyldning, sier Sabina Jacobsson,som selv har hunden Alice (bildet).

 


Gisle Justad ferdes ofte på ski i marka og mener jobben ikke er stor.

– Det er bare til å plukke opp etter deg. Det er ikke en stor jobb for hver enkelt. Jeg syns det er helt forferdelig at folk ikke oppfører seg, sier han.

 – Det er et stort ansvar når man har hund, men det er viktig at vi følger opp det ansvaret vi har. Vi må ta med oss det vi legger igjen. De som ser slapt på det, ødelegger for andre. Personlig syns jeg det er vanskelig med hund i løypen, forteller Kari Rimmereid med hunden Sarto.

 

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere