RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømme-NM i Tøyenbadet


Mattis Saghaug svømte inn til tre medaljer på Tøyenbadet.
Mattis Saghaug svømte inn til tre medaljer på Tøyenbadet.
Varg-leder Tor Saghaug er strålende fornøyd med klubbens gjennomføring av årets NM i svømming.

TØYEN: - Det har rett og slett gått strålende, fastslår Varg-lederen som også har fungert som stevneleder på Tøyenbadet.

Årets NM på langbane gikk fra lørdag til tirsdag, og Idrettslaget Varg sto som arrangør sammen med Skjetten SK.

- Spennende med et slikt samarbeid, og på denne tiden av året er det fint med to klubber som arrangerer. På den måten får vi mest mulig arbeidskraft, sier Saghaug.

Rekord-NM

Varg har arrangert NM i svømming tidligere også, og gjengen fra Groruddalen er i så måte ganske rutinerte når det kommer til store arrangementer.

- Morsomt at det gled godt denne gangen også, og i tillegg har det vært mye god svømming. Det er blitt mange rekorder i løpet av årets mesterskap, sier Saghaug.

Medaljer til Mattis

Varg markerte seg også med gode resultater i sitt eget stevne. Spesielt svømte Mattis Saghaug imponerende, og unggutten fikk med seg tre medaljer i seniorklassen.

Det ble sølv på 50 meter bryst og bronse på 100- og 200 meter bryst. Alle gangene endte det med gull til OL-sølvvinner Alexander Dale Oen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere