RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmeboligen sikret

Etter fire døgn i kø kunne Tore Engen endelig sikre seg drømmeboligen på Tøyen tirsdag morgen.

TØYEN: Jeg har vært en del i Heimevernet, så dette er jo rene luksusen, sier Tore Engen fra en feltseng i Jens Bjelkes gate 71.
Tre etasjer lenger opp ligger hans nye bolig. Engen var nemlig en av syv som i fire døgn tok med seg feltseng, sovepose og varme klær for å være helt sikker på å sikre seg drømmeleiligheten, da Selvaag la ut sitt nye boligprosjekt for salg tirsdag morgen.
Jeg er veldig fornøyd, jeg var nummer fem i køen. Det var noen som trakk seg, fordi den leiligheten de ville ha ble solgt, men jeg fikk den jeg ønsket meg, sier Engen, som gleder seg til sin nye - og litt mer urbane tilværelse.
Vi fikk kjøpt en leilighet i tredje etasje med store vinduer ut mot parken, så det er en veldig urban og fin leilighet, sier han.
Og etter fire døgn har han hatt god tid til å bli kjent med sine nye naboer. Galskap? Ikke ifølge boligkjøper Engen selv.
Det har vært så hyggelig å være her, vi har jo hatt både TV og godt selskap, ler han fornøyd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere