RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmefinalen


Tunet-jentene Karoline Sanderengen (f.v.), Live Fossmark og Marna Lunde møter Holmlia-jentene Thea Winger og Ece Erdem i søndagens NM-finale i Sarpsborg.
Tunet-jentene Karoline Sanderengen (f.v.), Live Fossmark og Marna Lunde møter Holmlia-jentene Thea Winger og Ece Erdem i søndagens NM-finale i Sarpsborg.
For innebandyspillerne i Tunet og Holmlia er søndagens kamp den perfekte NM-finale.

HØYENHALL/HOLMLIA: Tunets Karoline Sanderengen, Marna Lunde og Live Fossmark og Holmlia-jentene Thea Winger og Ece Erdem legger ikke skjul på hvor mye det vil bety å gå seirende ut av søndagens lokaloppgjør. Spesielt for de fem jentene er at samtlige skal kjempe om medalje sammen i U19-VM i mai. Men først skal de kjempe mot hverandre om NM-gullet i Sparta Amfi på søndag.

Vi vil ikke at Holmlia skal ta enda et gull, så vi vil vinne den kampen. Og vi vet vi kan hvis vi vil, sier Karoline, Marna og Live.

De får det imidlertid ikke enkelt mot serievinneren, skal vi tro Thea og Ece.

Holmlia er det beste laget. Vi skal vinne gull igjen, sier U19-duoen.

Én seier hver

I seriespillet var det til slutt målforskjellen som ga Holmlia gullet foran nabo Tunet., etter at lagene tok hver sin hjemmeseier.

Vi skal ha fokus på det vi selv kan i finalen. Og etter en tung sesong i fjor, er det morsomt at laget gjør det så bra i år, sier Karoline, Marna og Live på Tunet.

Vi har trent mye styrke og kondisjon i år, så vi orker å jobbe hardt gjennom hele kampen. Vi skal vinne og det blir i så fall en fortjent seier, sier Thea og Ece på Holmlia og fyrer dermed samtidig i gang en skikkelig ordkrig før finalen.

Rivalisering

Selv om spillerne på Tunet og Holmlia er venner utenfor banen, innrømmer jentene at det er full krig når lagene møtes på banen.

Vi er «fiender» på banen, og vi kan heller ikke si vi er noe glade i Tunet, fastslår Thea og Ece.

Vi har et godt forhold til Holmlia-spillerne privat, men vi liker aldri å se Holmlia vinne. Dessuten er det gøy med litt rivalisering, sier Karoline, Marna og Live.

Allerede 11.30 starter søndagens finale i Sparta Amfi. To timer senere vet vi hvilken av Oslo-klubbene som har grunn til å juble...

PS! Tunet har også finalelag i juniorklassen på guttesiden. De møter Slevik i kampen om NM-gullet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere