RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpen dag på Sagene brannstasjon var mildt sagt poppis. FOTO: NILS SKUMSVOLL
Åpen dag på Sagene brannstasjon var mildt sagt poppis. FOTO: NILS SKUMSVOLL

Drømmen om å bli brannmann

Sagene Brannstasjon er ferdig rehabilitert. Det kom barna fra nabolaget til gode onsdag kveld.

SANDAKER: De fleste har vel på ett eller annet tidspunkt drømt om å bli brannmann eller branndame i løpet av barndommen. I går ble drømmen på mange måter realisert for barn og voksne som hadde funnet veien til åpningsarrangementet på Sagene brannstasjon.

SE BILDENE FRA ÅPNINGEN AV SAGENE BRANNSTASJON HER

Glødene moro

Ikke bare ble det behørig demonstrert hvordan Oslo brann- og redningsetat jobber ute i felten- unga fikk prøve både brannslanger og ekte hjelmer. De fikk sitte bak rattet på ekte brannbiler og slukke små «branner» med brannslukkingsapparat. Og best av alt- etter «kampen» mot flammene fikk barna gratis is så de kunne kjøle seg ned. Det gjorde ikke saken noe dårligere at det var tøffe karer i uniform som for anledningen gikk rundt med de kalde pakkene...

Spennende historikk

Sagene er en karakteristisk brannstasjon med en spennende historikk. Det sies at den er den eldste frittstående brannstasjonen i Norge. Resultatet av restaureringen kan du altså se om du tar turen opp i Sandakerveien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere