RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om rosévin og scampi til jul


Kjersti Berg, senterleder for Røa Senter.
Foto: Fredrik Eckhoff
Kjersti Berg, senterleder for Røa Senter. Foto: Fredrik Eckhoff
For lederen for Røa Senter, Kjersti Berg, blir det mye jul om dagen. På julaften skulle hun gjerne byttet ut julematen!

Fortell om ditt beste juleminne!

- Beste juleminne er nok fra barndommens dager. Hele familien til pappa var alltid og besøkte en gammel tante og onkel uten barn langt oppi skogen. Der var det meget spartansk (de brukte kun penger til jul, på julebakst og kaffe til vi kom. Resten av året levde de for kuene sine...). Men de hadde et juletre som var bare helt fantastisk – bare gammel ærverdig julepynt fra over 100 år tilbake. Også hadde de luke i gulvet i stuen hvor julekakene og brusen kom opp… Etter besøket der satte vi alltid ekstra stor pris på komme hjem til Kalla Anka og hans venner og innlagt strøm og vann..., haha.

Hva synes du er det aller beste med julen?

- Det beste med julen er å kunne gire ned 10 hakk og ha tid til hverandre. Vi er en rimelig travel familie, så i julen koser vi oss skikkelig med familie og venner. Vi drar til fjells 2. juledag og står/går på ski til over nyttår – det er det beste av alt!!

Hva spiser du i julen?

- På julaften spiser vi ribbe, pølse, medisterkaker og surkål slik både samboeren min og jeg har gjort i alle alle år. Det er den ene gangen jeg spiser ribbe i året. Dog har jeg endret på desserten etter at vi begynte å feire jul eget hus – nå er det ikke lenger risgrøt m rød saus, men eksotisk fruktsalat med råkrem…mmmm!

Hva skulle du helst ha spist i julen?

- Jeg er ikke noe julemat-menneske, ikke liker jeg øl og akevitt heller – men, jeg elsker julen for det. Så hadde det vært opp til meg så skulle jeg nok hatt marinerte scampi og rosévin i stedet..

MIN JUL:
1. desember: Anniken Sand
2. desember: Guro Knutsen Mienna
3. desember: Astrid Uhrenholdt Jacobsen
4. desember: Marie Knutsen
5. desember: Margaret Eide Hillestad
6. desember: Kristin Vinje

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere