RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om tre titler


Gunhild Herregården (t.v.) og Caroline Knutsen gleder seg over Røas siste forsterkning, Elise Thorsnes.
Gunhild Herregården (t.v.) og Caroline Knutsen gleder seg over Røas siste forsterkning, Elise Thorsnes.
Elise Thorsnes drømmer om å skyte Røa til tre gull kommende sesong.

RØA: Det var en totalvurdering som gjorde at jeg havnet her. Spesielt er det sportslige tilbudet veldig bra, og med europacupen kan vi ta tre gull i år. Målsettingen er i alle fall å gjøre det bedre i europacupen enn hva laget gjorde i fjor, sier Elise Thorsnes.

Den 20 år gamle spissen følte det var på tide med en ny utfordring, etter å ha banket inn scoringer på rekke og rad for Arna-Bjørnar i flere sesonger. Nå er det Røa som skal nyte godt av goalgetteregenskapene til ungjenta.

Arna-Bjørnar spiller også 4-3-3, men forskjellen på lagene er nok at Røa har mye bredere tropp og mer rutine, sier Elise.

Fra Leikanger til Oslo

20-åringen driver i disse dager med å komme seg ordentlig i hus sammen med Caroline Knutsen. Røa-duoen har slått seg ned omtrent midt i Røa-krysset.

Og nettopp overgangen til hovedstaden kan bli stor for jenta fra lille Leikanger.

I Leikanger bor det bare 2000 mennesker, men jeg er ikke skremt av Oslo foreløpig, smiler Elise.

Hun ser frem til en spennende sesong, og regner med Røa og Stabæk blir topplagene.

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og det blir moro å spille med de jeg har spilt med før på landslaget, sier Elise.

Ny spiller snart klar

Røa-trener Geir Nordby er naturlig nok fornøyd med å få Elise Thorsnes i stallen. Nylig ble det også kjent at backen Camilla Huse er svært nær en overgang til fjorårets serie- og cupmester.

Vi har mange gode spillere fra før, men begge disse har spisskompetanse. Vi får en bred og god stall også i år, sier Nordby.

Han regner selvsagt med sitt eget lag helt der fremme også i år.

Det overrasker meg hvis vi ikke er med i front, smiler Geir Nordby som bare har mistet trønderne Lise Meistad og Trine Nordgår Stensaas siden fjorårssesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere